AKTUELNO

Demantovala obojicu!

Tokom sinoćne emisije ''Gledanje snimaka'' bio je pušten video u kom je Filip Reljić ogovarao Baneta Čolaka. Kada je emitovanje snimka završeno, došlo je do žestokog okršaja među njima.

Foto: TvPink Printscreen

Čolak je u jednom trenutku, dok su se svađali, rekao da je Filipova tetka Danijela rekla Bori i Banetu da su se dogovorili da se javno pozdravljaju međusobno, što je dodatno isprovociralo Reljića da mu uputi još teže reči. Mi smo stupili u kontakt sa Danijelom koja je demantovala Čolaka i osudila njegovo ponašanje u emisiji.

Prosto sam iznenađena kakve gluposti Bora i Bane pričaju. Boru sam jednom prilikom upoznala i pozdravila dok Baneta nikad nisam srela niti upoznala. Mislim da je vrlo degutantno pominjati članove porodica koji nisu u rijalitiju i nemaju apsolutno razloga da provociraju Filipa na takav način - rekla je tetka Reljićeva tetka Danijela, pa nastavila:

Foto: Privatna arhiva

Nikada Banetu i Bori nisam rekla da me pozdravljaju u "Zadruzi". Njih dvojica su kao karikature iz Mapet šoua - zaključila je ona.

Pročitaj više: Gagi bacio novac na Sašku Karan, ona POTPUNO IZGORELA, pa ga gađala čime je stigla, a onda BRUTALNO UVREDILA Lunu! (VIDEO)

Pink.rs

#Bane Čolak

#Filip Reljić

'