AKTUELNO

Ne može da mu oprosti što provodi vreme sa drugim devojkama.

Nakon emisije "Gledanje snimaka" došlo je do prave ljubavne rasprave između Nikole Orozovića i Ivane Radić. Naime, Ivana je bila ljubomorna što Nikola provodi vreme sa drugim devojkama, a on je tvrdio da nikada sa njene strane nije osetio ljubavne varnice.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si devojka koja se ne smeje, koja ovako stoji, sva si usporena, nemaš svoj stav. Da si ti meni rekla da želiš nešto sa mnom, da si mi pokazala, ne direktno da mi kažeš, nego da mi pokažeš - rekao je Orozović.
Kao ti nisi primetio da ja hoću sa tobom da pričam, dobro, nisi primetio, ja sam debil. Pa to je tako providno. Kao kad bih ja tebi rekla: "E ne sviđam se ja Milanu", pa primetila sam to prvog dana - navela je Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

Ne sviđaju mi se tvoji odgovori koji imaš za mene. Nisam primatio ništa sa tvoje strane. Da sam primetio nešto ja bih došao da te poljubim ili tako nešto. Ni sa jednom devojkom nisam bio duže od pet minuta - pravdao se Nikola.
Bio si sa Tarom, sa Minom, sa Ninom, sa svima. Ja nisam, druge su uzele stvari u svoje ruke - rekla je ljutito Radićeva.
Možda sam ja kriv, možda ja nisam primetio šta ti radiš. Bilo bi ružno da me negde ružno komentarišeš - upozorio ju je Orozović.

Foto: TvPink Printscreen

Tek sad nemam šta da komentarišem, idi sa drugima nastavi komunikaciju, nemoj meni te fore da prodaješ - rekla je Ivana, a onda su se razišli.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Zadruga 3

'