AKTUELNO

Nisu bili saglasni po pitanju njene lepote.

U emisiji ,,Gledanje snimaka" zadrugari su imali priliku da vide sve ono što su radili i govorili jedni o drugima. Voditelj Milan Milošević dao je reč Ivi Grgurić budući da su pogledali video-prilog u kome su Marija Kulić i Ivan Gajić ogovarali zadrugarku.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nisam glupa i plitka devojka. Mene uopšte ne interesuje šta pričaju ljudi, ja znam ko sam i šta sam - izjavila je Iva.
Miljana je navukla devojku da kaže da bi probala obojicu, ja sam nju pohvalila, ali sam rekla da mi se ne sviđa njena glava. Možeš da se ljutiš koliko hoćeš, to je moje mišljenje. Videćemo kako ćeš se dalje ponašati u rijalitiju, nisam dovoljno razgovarala sa tobom, ali obično se ne prevarim - izjavila je Marija, a potom je sela i prepustila reč Ivanu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nisam lobirao, ja sam rekao da je jedna od zgodnijih, ali da je problem glava. Njeno telo je perfektno i da takvo telo zahteva drugačiju facu - tvrdio je Ivan.

Lepi Mića je potom istakao da mu nije jasno kako je Iva pobedila u izboru za mis, a govore za nju da nije ni lepa, ni pametna, a onda se uključila i Dalila Dragojević.

Ja moram da kažem ono što uvek svi govore, da je lepota u oku posmatrača, ja sam rekla da su meni Nataša, Mina i Iva devojke sa kojima bih bila da sam muško. Mariju neću ni da komentarišem, to je samo ljubomora - dodala je Dalila Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 3

'