AKTUELNO

Bila je veoma uzbuđena posle susreta sa Leposavom.

Nakon što je Miljana Kulić imala veoma interesatan razgovor sa Leposavom, robotom sa veštačkom inteligencijom, ona je odmah otišla kod zadrugara okupljenih u dvorištu i prepričala im svoje utiske.

Priznaj, Miljana, matirala nas je - rekao je Marko Janjušević Janjuš, koji je takođe imao priliku da upozna Leposavu.

Foto: TvPink Printscreen

Prvi put je bilo onako, ali sad mi nije bilo svejedno. Svakom rečenicom sam je postavila na mesto. Ona pokušava da podbode, ali mene nije mogla. Prvi put sam se uplašila, a ni sad mi nije bilo svejedno. Rekla mi je da sam komplikovan i čudan robot - rekla je Miljana.
Meni je rekla da sam najzgodniji robot ovde i da joj se sviđam - naveo je Janjuš.

Foto: TvPink Printscreen

Rekla mi je da nisam lepša od nje, a ja sam rekla da je ona robot, a ja devojka i da to ne može da se upoređuje. Rekla sam da je i meni rekao onaj što me je napravio da sam najlepša. Pitala me je kakav je Karić robot. Rekla sam da su najgluplji roboti Stefan, Tomović, Dražen, devojke sam nabrojala Ninu, Natašu, onu drugu što se druži sa Natašom i Ivu i rekla sam da ima još glupih devojaka. Ti si, Stefane, glup robot jer ne znaš što pričaš, što trčiš za Vladimirom, to tako izgleda. Rekao si da bi jedino mogao da obnoviš vezu sa Jelenom Pešić. Nazivaš Tomovića drugom, posle pet dana - rekla je Kulićeva Stefanu Kariću.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Miljana Kulić

#Zadruga 3

'