AKTUELNO

Biće joj teško da izvede ono što je tražilo Drvo mudrosti!

Nakon verbalnog okršaja sa Minom Vrbaški, Drvo mudrosti je pozvalo Taru Simov kako bi porazgovaralo sa njom o njihovom sukobu i saznalo zbog čega je došlo do svađe.

Foto: TvPink Printscreen

Stefanu je trebala bela haljina, ja sam rekla da imam crnu samo i da bi mi je raširio. On je rekao da Mina ima belu haljinu i ja sam tu rekla da će mu Minina haljina odgovorati. Ništa dalje za devojku nisam rekla. Sreo mi se pogled sa devojkom koju ne podnosim i u bradu sam rekla da je klošarka. Mislila sam na Ninu. Mina se tu pronašla i rekla:"P*ušiš ti klošarki". Devojka mi zalupi vrata pred očima i ona mi se unese u facu... Ja ne mogu sa njom da se raspravljam, nismo na istom nivou inteligencije. Sedeli smo tu dva dana, sedeli pili. Mi smo bili kod mog prijatelja kod kuće. Moj drug i ja smo uzeli brašno, stavili brze naočare, obukla sam neki duks i neke krpe vezala oko glave i mene su slikali... Moj drug ima istu sliku i to smo kačili na društvene mreže. Ja sam lično okačila tu sliku. Ja sam nju pljunula, nisam mogla da se iskontrolišem - pričala je Tara.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je Tara danas zadrugarima pričala da uči decu engleski jezik, Drvo mudrosti joj je dalo tajni zadatak da Gagija Đoganija nauči narednih sedam dana bar neke termine engleskog jezika, na šta je ona pristala. Da li će istrajati u ovome i da li će uspeti densera da nauči engleski jezik, ostaje da saznamo.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Tara Simov

'