AKTUELNO

Sledi sjajna zabava!

U Belu kuću je tokom današnjeg poslepodneva stiglo pismo od Velikog šefa. Lepi Mića je kao ovonedeljni vođa pročitao zadrugarima saopštenje da je pred njima veliki izazov koji će im doneti bogatu nagradu.

Vreme je za kreativan i važan zadatak. Uspeh u ovom zadatku garantuje vam bogatu nagradu. Neophodno je da se prijave svi koji vole ples i uživaju u igri. U ovom zadatku može učestvovati 21 zadrugar, ali važno je da se za zadatak prijave ljubitelji plesa u 7 grupa po troje. Sada mudro odlučite ko će da se bori za ovu nagradu - pročitao je Mića pismo.

Foto: TvPink Printscreen

Jedna grupa je Sani, druga Gagi, treća Jelena, Četvrata Filip, Peta Nina, šesta grupa Milan i sedma grupa Vladimir. Vi ste vođe grupe i vas sedmoro neka izabere dvoje zadrugara sa kojima ćete biti u grupi - rekao je Mića.

Tomović je u svojoj grupi izabrao Stefana Karića i Marka Janjuševića Janjuša, Sani Trik Fx je izabrao Ivanu Krunić i Baneta Čolaka. Milan Petković se odlučio za Minu Vrbaški i Nikolu Orozovića, dok je Filip Đukić izabrao Zorana Šumadinca i Mlađana Jovanovića.

Jelena Krunić se odlučila da u njenoj grupi budu Dalila Dragojević i Mirko Gavrić. Gagi je izabrao Mionu Jovanović i Ivana Gavrilovića, dok je Nina Babić sa Matejom Matijevićem i Stefanom Kandićem u grupi.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Zadruga 3

'