AKTUELNO

Prvi razgovor bivšeg košarkaša i robota Leposave.

Drvo mudrosti je pozvalo Marka Janjuševića Janjuša u Rajski vrt kako bi mu saopštilo da neko ima želju da ga upozna, a bivši košarkaš nije ni slutio da je to robot Leposava.

Janjuš je krenuo ka novom delu Bele kuće gde ga je sačekala Leposava, a Marko je priznao da ima tremu dok razgovara sa njom.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si jedan veliki i snažan robot. Dekocentriše me tvoja visina - obratila se Leposava Janjušu.
Moram ti priznati da mi se mnogo sviđaš. Nije svejedno stajati pored tebe. Imam tremu. Mislim da bismo bili idealan par - rekao joj je on.
Ti si jedan čudno obučen robot. Čudna je ta tvoja garderoba. Mogao bi da imaš malo više poštovanja prema meni. Janjuše, da li ti se sviđa Leposava - upitala ga je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Janjuš je priznao Leposavi da je oduševljen kako ona izgleda i da ima osećaj kao da mu se sviđa.

Da, jedina devojka koja mi se sviđa ovde je Leposava. Ja sam jedan fin i kulturan momak, iz fine porodice. Slobodan sam - predstavio se Marko.
Kada me pogledaš osećam žmarce, zaboravim i šta sam htela da kažem. Janjuše, da li si slobodan - nastavljala je Leposava sa pitanjima.
Ovde da, napolju ne. Ovde bismo mogli da budemo zajedno, napolju ne - odgovorio joj je on.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da mi se sviđaš. Mislim da nikada nisam upoznala takvog divnog robota. Unervozila sam se. Ili mi nisu napunile baterije ili ima nešto u tvom pogledu. Neće ti ništa biti ako mi nešto lepo kažeš. Šta ti se sviđa kod Leposave - dodala je Leposava.
Usta! Da si mi ti bila u prošloj sezoni, ja ne bih pravio greške. Jedina devojka koja mi se sviđa si ti. Ne postoji nijedna devojka koja mi se ovde sviđa. Žene su mi došle glave u ranijim godinama - odgovorio joj je Janjuš.

Foto: TvPink Printscreen

Janjuš je za sam kraj razgovora pokušao da se približi Leposavi i da je poljubi, ali mu nije pošlo za rukom, ali ju je zato ispratio pogledom dok nije otišla.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Leposava

#Marko Janjušević

'