AKTUELNO

Odlučili o svemu da porazgovaraju.

Vladimir Tomović odlučio je večeras da priča sa Ivom Grgurić nakon što imaju u poslednjih nekoliko dana hladniji odnos. Iva je odbila da sa Vladimirom provede noć na Rajskom ostrvu, nakon što su dobili ovu povlasticu kao nagradu posle pobede na "Izboru za mis i mistera Zadruge 3".

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, Iva je rekla kako bi bila u ljubavnoj vezi i sa Vladimirom Tomovićem i Stefanom Karićem. Takođe, tokom večerašnjih pitanja gledalaca Miljana Kulić rekla je kako Vladimir Tomović želi da bude u vezi samo sa devojkama koje ne žele da imaju intimne odnose pred kamerama.

PROČITAJTE: VIDEĆEŠ KO JE VLADIMIR TOMOVIĆ: Miljana UPOZORILA Stefana Karića na Crnogorca, pa poručila: SMEĆE GAZIŠ I TO JE TO! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si meni prva rekla da ne želiš s*ks. Ti i ja sad da se smuvamo, znam da mi neko vreme ne bi dala. Ja te u životu neću uvrediti! Ja sam prvi rekao da ne želim da imam odnos, a da se perem Kulićkama... Ja ću javno da kažem pred milionima da sam p*der! Ako treba j*banjem Miljane Kulić da dokažem da sam strejt, onda ću da budem p*der! Ona uveličava, laže! Zašto laže? - govorio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih ti uopšte dala! Ja se nikome nisam gurnula u krevet, niti sam se grlila, ljubila... Ispada kao da nemam moral. Ti se meni sviđaš i Stefan! Samo nemoj da me porediš sa drugim curama - govorila je Iva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'