AKTUELNO

Učesnici su redom ustajali i iznosili mišljenje.

Ivana Šopić, koja je došla u žižu javnosti kada se suprostavila učesnicima koji su već bili u rijalitiju, je dobila još jedno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca". Gledalac je upitao Ivanu ko joj je konkurencija u kući, a ona se dotakla svađe u kući koje je imala, a zatim je Lepi Mića ustao da iznese svoj stav.

Foto: TvPink Printscreen

Ja i dalje tvrdim da je veća opasnost Miona. Ivana je ušla u žižu priče ničim izazvana. Nemoj da pričaš moralne pridike - krenuo je Mića.
Neka me devojka demantuje, neka pokaže kako je fina i kulturna, ja devojku u kući ne vidim. Iznela sam mišljenje na osnovu onoga šta je pričala Mići i Radetu i Vladimiru - nadovezala se Miljana Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

Velika većina starih zadrugara ne želi svađe, došli su da prave humorističku seriju. Ivana je dobra sa humoristima. Ja sam sa njom u dobrim odnosima, ona mi je tri puta danas pokušala da kaže da sam ja pokušao da je povredim. Nikad nisam želeo da ti uradim loše, ja imam stavove kojih se držim i ne popuštam. Ja sa Ivanom nemam nikakav nesporazum. Ja sam rekao da znam mnoge stvari o novim zadrugarima i ona se pronašla - nastavio je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim je ustala i Dalila Dragojević, sa kojom je Ivana imala jednu od prvih svađa.

Hoću samo da kažem da ne bih ušla u raspravu sa njom da nije prozvala indirektno Dejana i mene. Najlakše je postati rijaliti igrač ići redom i govoriti uvrede ljudima. To su instant zvezde. Ti si dobila pitanje na osnovu svih nas. Ja ljubomorna na tebe nisam. Da vodimo ovakve ratove, ja sam to odavno prošla. Ja mogu samo sa ovim starima o kojima znam, ja o tebi ništa ne znam. Nismo na istoj talasnoj dužini, ti o nama znaš, mi o tebi ne znamo. Meni je drago što si se ti izdvojila, ti daješ za stolom. Ja volim da imam zdravu konkurenciju, za sad nismo, nadam se da ćemo biti - rekla je Dalila.
To ti radiš, a ne ja. Zato što ste me napali, a ne ja vas. Volela bih da mi se desi neki muškarac, nego da se svađam sa rijaliti igračima. Ovo nije nikakva taktika, ja sam se samo odbranila - odgovorila joj je Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Dalila Dragojević

#Ivana Šopić

#Lepi Mića

#Miljana Kulić

'