AKTUELNO

Nina nije u dobrim odnosima sa Ivom i Tarom.

Da li joj se sviđa Vladimir Tomović i da li je to razlog zbog čega nije u dobrim odnosima sa Ivom Grgurić i Tarom Simov, bilo je pitanje koje je večeras tokom pitanja gledalaca dobila Nina Babić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sa Vladimirom imala kontakt pre Zadruge. Pitala sam ga da mi pojasni neke stvari. Moja majka mu je prva poslala poruku. Ja nemam gde da spavam, Vladimir me je zvao u svoj krevet. Stefan ne nije zvao tek tako, nego zato što nemam krevet. Ja Vladimira ne gledam na taj način. Bezveze je ispala frka, mene ne zanimaju ni Vladimir, ni Stefan. Samo sam rekla da je Stefan zgodan i lep - pričala je Nina.
Ninina mama je meni poslala poruku da se nađem devojci jer dolazi iz Crne Gore i jer je mlada. Ja nemam nameru da branim devojku ako ima pogrešne stavove - govorio je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ispala je svađa, devojka i ja imamo različite stavove i zato je ispala svađa. Nije mi priznala da joj se sviđa Tomović, nego sam ja to tako zaključila! Nini sam pokušala na lep način da objasnim nešto, ona je mene poredila sa Ivom - govorila je Tara.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'