AKTUELNO

Čolak pokušao da se opravda!

Ivana Radić je dobila pitanje o njenom odnosu sa Banetom Čolakom, a gledaoca je zanimalo da li joj se on dopada. Radićeva je rekla da na Baneta gleda kao na druga, a kako je on nešto slično izjavio pre toga, Miljana Kulić je ustala i iznela svoje mišljenje.

Foto: TvPink Printscreen

On nju gleda kao brata, ona njega kao druga, a završili ispod pokrivača. Bane ide iz kreveta u krevet da vidi gde će upaliti, a vidim da nigde ne pali. Ja ove priče ne mogu da slušam, šta je ovo? Zabavište? - ubacila se Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim je ustala i Dalila Dragojević, koja je rekla da je Bane nešto obećao Ivani, ali da nije ispunio i da ona zato priča ovakve stvari.

Nju je sramota da prizna da si ti njoj obećavao razne stvari. Nju je sada da prizna, jer si je ti preduhitrio, pa si rekao da je gledaš kao brata - rekla je Dalila.
Ja nisam ništa nikome obećavao - pravdao se Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim je i Dragana Stojančević dobila pitanje da li joj se dopada Bane, a to je izazvalo pravi haos, jer je Lepi Mića ustao i optužio ih sve da prave fejk priče.

Meni Bane prija kao osoba, ne kao dečko za vezu - rekla je Dragana.
Vi pravite priču, ovo rade samo moralne k*rvetine - vikao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga je ustala Nataša Radan i otkrila da ju je Bane terao pre ulaska u rijaliti zvao kako bi zajedno napravili priču i da ima poruke koje to dokazuju.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Bane Čolak

'