AKTUELNO

Zadrugari i dalje sumnjičavi!

U emisiji "Pitanja gledalaca" stiglo je pitanje za Natašu Radan, a gledaoca je zanimalo zašto je zavlačila Baneta Čolaka u karantinu, kada je bacila oko na Stefana Karića, a ona je prvo objasnila da nije zavlačila Baneta, pa dodala da nije njen tip.

Foto: TvPink Printscreen

Bane nije moj tip muškarca, niti imam o čemu da pričam sa njim - poručila je Nataša.
Ja se ne bih mešao, Šako je moj prijatelj godinama. Rekao sam sve što sam imao, još sam saznao da je bilo nešto sa Šakom. Poštujem Šaka i ne bih ništa - ubacio se Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Ne znam zašto pominje osobu koja nije ovde, kad ne zna situaciju. To nije istina. Pokušava da iskali bes ovde, jer mu se nije dalo da bude sa mnom. Hvata se za osobu koja je 30 godina starija od mene. Ja sa tim čovekom nikakv seksualni odnos nisam imala. Znam se sa njim duže vreme, sve imam u svom telefonu, sve čuvam. On se nije složio da uđem ovde. On sa mnom ništa nije imao. Bila sam njim na ručku, ali nisam bila sama i nisam ručala.
Ja sam ubeđen da te je j*bao - poručio je Mića.

Marko Đedović se ubacio i rekao da postoje privatni snimci Nataše koji kruže internetom, a zatim ispričao da zna šta se dešavalo sa Šakom.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su se dopisivali, a ja sam je pitao zbog čega se dopisuje sa čovekom od 50 i kusur godina, a ona je rekla da joj je on puštao poruke, slao glasovne poruke i da će mi ih proslediti kada izađemo - ispričao je Marko.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Nataša Radan

#Šako Polumenta

'