AKTUELNO

Crnogorac je istakao da Kulićka ima prelepu ćerku.

Tokom emisije radio ''Amnezija'' nekolicina zadrugara su se našla na stepenicama Bele kuće, a glavni akteri razgovora su bili Marija Kulić i Vladimir Tomović.

Kulićka smatra da je Crnogorac uplovio u romansu sa Stanijom Dobrojević samo zbog opstanka što je on negirao i istakao da će u ovoj sezoni biti veoma probirljiv što se tiče devojaka dok ne shvati koja od njih je njegovog kalibra.

Foto: TvPink Printscreen

Osim toga, Vladimir je pred milionskim auditorijumom istakao da je imao priliku da se dopisuje sa ćerkom Marije Kulić, čijom lepotom je oduševljen. Kulićka je kao prava lavica branila svoju naslednicu i istakla da Tomović nije momak za njenu ćerku.

Koliko ona mala liči na tebe, šta je ono? Njena Ana mala, vi ne znate kakva joj je ćerka. Ne moram ništa da dokazujem. Dopisivali smo se, vidim da voli da trenira - pričao je Tomović.
Ana voli sportiste. Ne možeš da pričaš da ti se sviđa devojka koja ima 17 godina. Ti si 20 godina stariji od nje. Mogao bi da joj budeš otac po godinama, da si se oženio ranije. I da sam devojka, ti i ja nikada ne bi mogli da budemo u kombinaciji. Ja imam muža i zadovoljna sam njime - uzvratila mu je Kulićka.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Marija Kulić

'