AKTUELNO

Ispričala je sve do detalja!

Miljana Kulić tokom dana popričala je sa Raćom Mitrovićem dok su ispijali kafu. Naime, kako je već poznato, Miljana je tokom prošle sezone ,,Zadruge" uplovila u ljubavnu vezu sa Lazarom Čolićem Zolom, sa kojim se kasnije i verila.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, oni su stavili tačku na njihovu ljubav još dok su bili na velelepnom imanju, ali se desio veliki preokret pred sam ulazak u ,,Zadrugu 3". Ipak, Miljana se ponovo razočarala u Zolu nakon što joj je Bane Čolak ispričao da mu se Lazar žalio i izneo tvrdnje da su samo prijatelji, dok je ona izjavila da je sve bilo kao i pre.

Raća je ispitivao Miljanu šta se zapravo desilo, pa mu je Kulićeva detaljno objasnila.

Foto: TvPink Printscreen

Posle moje diskvalifikacije, on je najveći budžet dao Lepom Mići. Uvek je sa mojim neprijateljima bio prijatelj, nikad nije hteo da me brani. Nikada nije imao tu potrebu, a uvek sam nalazila opravdanje za njega. Šta me je razočaralo? Vratila sam mu sve stvari, laptop, sve kad smo izašli, a iz tog razloga sam ja otišla tamo gde on živi. Onda smo otišli u hotel, gde smo bili 4 dana i dogovorili smo se da pustimo vreme... Međutim, Milan i Bane su došli. Bane je rekao da mu se on žalio da ništa nije bilo, da smo se pomirili, ali da smo drugovi. Evo ja ću pristati, bilo je kao i pre, imali smo odnose, sve je bilo kao i pre. Sa moje strane ne, iz razloga što mi je bio kao neki stranac, a posle je bilo isto. I on je zvao Baneta da mu se pravda, da ništa nije bilo, tako da je meni mozak ispran i ja više ne znam šta bih rekla na tu temu - ispričala je Miljana.

Potom se ubacila u razgovor i Monja Milenković koja joj je skrenula pažnju da je ona jaka žena i da retko koji muškarac može da parira njenom temperamentu.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 3

'