AKTUELNO

Pogodili su ga stihovi.

Veliki šef je večeras organizovao spektakularnu žurku za zadrugare, a Darko Lazić, Katarina Didanović i DJ Krčmar bili su zaduženi da atmosferu dovedu do usijanja. U jednom trenutku krenule su i balade, a zadrugari su postali emotivni.

Foto: TvPink Printscreen

U jednom trenutku krenula je pesma "Da se opet rodim", koju je Stefan Karić pevao svojoj pokojnoj devojci Dijani Milojković.

View this post on Instagram

Imala je ona i previše problema. Samo eto neki čudom ih je kontrolisala i zadržavala u sebi. ponekada se osećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno retko ko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Ubedjena da kad tad mora doći bolje vreme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život bas onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice ! Hvala ti na svim danima provedenim sa tobom, hvala ti za svaki osmeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noc ! Nikada te neću zaboraviti i prestati voleti vidimo se u nekom drugom životu u to sam siguran ! I da znaš da si ti za mene pobednik ove borbe ! Pocivaj u miru Dijana moja 🙏🏼 Zauvek tvoj Stefan! ❤️💯🌎🌟🐬🖇🦁🍀👑😍❣️

A post shared by Stefan Karic (@karic_stefan) on

Stefana je pesma pogodila, pa ju je zapavao, a zagrljaj mu je pružila njegova bivša devojka Jelena Pešić, koja je upoznata sa njegovom situacijom.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Jelena Pešić

#Stefan Karić

'