AKTUELNO

Nisu se uzalud borili!

Svi zadrugari koji su pristali na današnji izazov Velikog šefa i koji su učestvovali u igri sakupljanja loptica u jezeru, bili su uzbuđeni zbog zabave koju su priredili, dok su se takmičili i borili za nagradu.

Foto: TvPink Printscreen

Iako su svi dali sve od sebe da budu najbolji, titulu najboljih odnela je samo jedna grupa, a kako je Veliki šef pomno pratio ko je koliko loptica sakupio, on im je na adresu Bele kuće poslao pismo kako bi im saopštio ko će imati privilegiju da uživa u nagradi koju niko nije očekivao.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, s obzirom na to da je samo plavi tim uspeo da pronađe sve loptice, oni su pobedili u ovom izazovu. Čestitamo. Šaljemo im nagradu od 13.000 dinara. Novac pripada samo pobedničkom timu, a na njima je da se dogovore kako će podeliti nagradu - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Kemez Milica, Dejan i Dalila Dragojević, Zoki Šumadinac, Vesko, Miona, Ivan, Bora, Bane, Gagi, Sani, Stefan Kandić, Mima Živković i Bane Čolak bili su presrećni zbog činjenice da su posle samo nekoliko dana ostvarili ovakav uspeh, dok su svi ostali bili vidno razočarani što su propustili da osvoje ovaj novčani iznos.

Kako će učesnici podeliti nagradu, preostaje da vidimo.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'