AKTUELNO

Nije mogao, a da ne pristane!

Zadrugar Gagi Đogani imao je otvoren razgovor sa robotom Leposavom, a kako joj je otkrio mnoge zanimljivosti iz Bele kuće, nije izostavio ni da joj prizna da mu se od svih ukućanki dopala Ivana Šopić.

On je od Drveta mudrosti dobio zadatak da od Ivane sazna neke informacije kako bi se što bolje upoznali, a on je teška srca morao da mu prizna da ima problem sa pamćenjem i komunikacijom sa nepoznatim osobama.

Foto: TvPink Printscreen

Rekao sam da mi se dopada, ona mi je odmah dala do znanja neke stvari. Ja nikad nisam prvi prilazio devojci, nisam je startovao. Uglavnom su one te koje su mene osvajale. Ona je mlađa od mene, ja nisam ljubomoran na Stefana, on je dobar momak. On je jedan od zadrugara koji je meni prirastao srcu. On je malo konfuzan, tremaroš je kao ja. Treba nam malo vremena da se snađemo i da možemo da pričamo za crnim stolom i da budemo ono što jesmo - rekao je Gagi.

Drvo je bilo nasmejano dok je slušalo njegovo izlaganje, ali Đogani ne krije da je njegova porodica upoznata sa ovim problemom, a on će dati sve od sebe da to reši. Kako bi mu Drvo pomoglo, ono mu je dalo i tajni zadatak.

Foto: TvPink Printscreen

Moja porodica zna da ja imam problem sa pamćenjem, ali ima vremena - rekao je Gagi.
Imaš 24h da se upoznaš sa svima i da saznaš njihova imena i prezimena - reklo je Drvo.

Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Gagi Đogani

'