AKTUELNO

Shvatila je svoju grešku!

Drvo mudrosti pozvalo je Taru Simov u Rajski vrt kako bi sumiralo utiske od početka ,,Zadruge 3". Odmah na početku razgovora sa Drvetom istakla je da se trenutno oseća super zbog takmičenja, a onda se dotakla teme koja je sve zanimala.

Naime, pre ulaska na velelepno imanje došlo je do ozbiljnog sukoba Ive Grgurić i Tare zbog Vladimira Tomovića. Kako Simonova tvrdi ona je otišla do toaleta, a kada se vratila kod Vladimira, zatekla je Ivu u njegovom krilu, što ju je veoma iznerviralo. Međutim, kako je vreme prošlo, Tara je shvatila svoju grešku.

Foto: TvPink Printscreen

Nervira me sa Ivom što je situacija zategnuta. Pogrešno sam se ponela i pogrešnoj osobi sam očitala bukvicu. Vladimir i ja smo našli zajedničku priču, još na sistematskom, ja sam otišla do toaleta da popravim karmin i kad sam se vratila Iva je njemu ležala u krilu. Ja sam fino zamolila da ustane, bila sam gruba i rekla sam joj neke ružne reči. Međutim, u toku večeri sam primetila da joj je bilo loše, ali izabrala je pogrešno krilo. Na kraju sam shvatila da je to bila krivica Vladimira - izjavila je Tara.

PROČITAJTE JOŠ: NASTAĆE PAKAO NAKON RAJSKOG OSTRVA?! Svi detalji DRAME između Tare, Ive i Tomovića! OVAJ neobjavljeni snimak govori SVE! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 3

'