AKTUELNO

Otvorio dušu u Rajskom vrtu.

Drvo mudrosti pozvalo je i Marka Janjuševića Janjuša u Rajski vrt kako bi sa njim porazgovaralo o aktuelnostima iz Bele kuće.

Foto: TvPink Printscreen

Drvo je upitalo Janjuša kako mu se sviđaju devojke u kući, a košarkaš je prokomentarisao takmičenje, pa zatim otkrio šta misli o odnosu Ive Grgurić i Vladimira Tomovića.

Ono je stvarno nešto neverovatno što je došlo ovde (misleći na Ivu). Peto mesto Srbija, Šopićka, interesantna devojka, četvrto mesto Crna Gora. Interesantno, ali ništa. Da nisam oženjen, kapiraš. Ne mogu. Nekad je bila omiljena pesma "Oženjen sam, kao momak živim". Sad sam se totalno promenio, vidite - ispričao je Janjuš, pa nastavio:
Sigurno je nekoj krivo, devojke su sujetnije od muškaraca, ali finih devojaka ima. Ova Iva, ne znam ko je našao. I posle kažu: "Gledaj tu i budi normalan". Kako? Treba dati orden muškarcu koji izdrži to. Na kraju, sinoć sam rekao: "Moje saučešće, Vladimire". Dajem mu rok od 10 dana da ne bude sa Ivom. Što se tiče Tare, nema šanse da priđe Ivi. Dajem 10 dana, to je to. Videćeš, pozvaćeš me. Možda i večeras, ali videćemo.

Foto: TvPink Printscreen

Janjuš je ispričao i da misli da je Stefan Karić dobar momak, a zatim otkrio kome se on sviđa.

Nataša se ozbiljno primila. Ali mislim da se ona Stefanu ne sviđa. Mislim da ona nema kod njega šanse. Drvo, Vi mu se sviđate. Kad sve ove sabereš, njemu se najviše sviđa Nina. Mislim da bi sa njom bio - otkrio je Janjuš, pa dodao da misli da je Vladimiru Miona Jovanović najlepša devojka:
Garantujem da se Vladi najviše sviđa Miona. Sto posto.

Foto: TvPink Printscreen

Janjuš je zatim izašao iz vrta i nagovarao Ivu da bude sa Tomovićem kako bi dobio opkladu.

Kako je sve ovo izgledalo, možete pogledati u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Iva Grgurić

#Marko Janjušević

#Stefan Karić

#Vladimir Tomović

'