AKTUELNO

Ovo će im sigurno biti jedan od zabavnijih igara!

Veliki šef poslao je još jedan izazov za zadrugare, te su se podelili u 5 grupa po 10 članova. Njihov zadatak bio je da čaše sa vodom na poslužavniku prenesu od ,,Dubioze" do Rajskog ostrva, a pobednik će biti grupa koja prenese najviše vode.

Zadrugari su se uputili ka novom delu velelepnog imanja, gde su ih čekali rekviziti. Na znak Velikog šefa igra je mogla da počne.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POTPUNO NEOČEKIVANO! Gagi priznao krivicu, pa pružio ruku pomirenja Saški, a ona mu ŽESTOKO UZVRATILA! (VIDEO)

Sve je izgledalo divno, a zadrugarima izazov nije delovao uopšte teško. Međutim, u jednom trenutku Miljana Kulić je imala problem jer je, u pokušaju da izađe iz čamca, pala u vodu, što je zabavilo zadrugare.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su se izuzetno zabavili tokom igre, a ni u jednom trenutku nije došlo do većeg okršaja. Stanari velelepnog imanja imali su pravi takmičarski duh, navijali su jedni za druge i hteli su da im ovaj izazov ostane u lepom sećanju što im se i ispunilo.

Ono što neki od zadrugara nisu videli, a što bi ih možda naljutilo, jeste nefer igra kod pojedinih cimera. Jedan od njih je Gagi Đogani, koji možda nije razumeo pravila igre. Pravila igre su bila da iz bureta koje je stajalo ispred ,,Dubioze" uzmu vode, ali na putu do ostrva čaše su padale, te su neki zadrugari, među kojima i Gagi, iz jezera dosipali vodu.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 3

'