AKTUELNO

Razočarali su se u njega!

Pinkova zvezda i bivša zadrugarka Nadežda Biljić brutalno je pretučena od strane svog dečka Tome Panića.

Ova vest je kao bomba odjeknula u javnosti, a svi su osudili nasilje. Za portal Pink.rs oglasili su se Nadeždini i Tomini cimeri iz Bele kuće, koji ne mogu da veruju šta se dogodilo.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Prvi među njima bio je Bora Santana, koji tvrdi da mu je Nadežda ispričala kako je Toma trošio njen novac.

Upravo sam se čuo sa Nadeždom, jako sam se potresao! Sad sam svestan da je on nju huškao protiv mene. Ona nikad ništa nije imala protiv mene. Mnogo mi je žao, devojka se zaljubila, on je nju iskoristio, podmuklo ju je prebio jer se pravio da je muškarčina. Devojka koja mu je sve dala, uvalio joj se u stan, troši njen novac. Lično mi je ona rekla, trošio je sav njen novac, izlazio je po kafanama i pravio je ljubomornom sa devojkama koje su strani državljani. Nikako to ne podržavam, dečko koji je u "Zadruzi" isto to radio, pokazao je pravo lice. I te kako treba da bude u zatvoru! Jednostavno je g*vno, loš čovek, koji napada žene! Pun kompleksa, našao Nadeždu da je bije, koja ga je plaćala, dala mu utočište. Seljak običan, prebije devojku i legne da spava. Ološ i smrad! Najgori čovek kog sam upoznao u životu! Njena majka je u šoku, vrišti žena! Isto mi je rekla da mu se neće više javiti! J*bem li mu seme, da mu j*bem! - bio je besan Bora.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević, Pink.rs/Ognjen B., Pink.rs

Marijana Zonjić je takođe žestoko osudila Tomino ponašanje, te istakla da nije mogla ni da veruje da su njih dvoje zajedno.

Videla sam malopre i u šoku sam! Kad sam saznala da su njih dvoje u vezi pomislila sam: "O Bože, Nadežda, zar je moguće da si toliko glupa?". Ona koliko je dobra, toliko je i glupa što se tiče muškaraca... Mislila sam da je koristi zbog priče, novina i emisija jer znam koliko mu je to bitno, a upravo sada saznajem da je koristio i na drugi način, uzimao joj pare, uselio se kod nje... Katastrofa baš! Ja sam znala kako je sa njim kad popije... Ja sam uz Nadeždu svakako, ona je dobar čovek i jedna duša pre svega i to je najbitnije, ali je mnogo naivna! Nadežda zaslužuje mnogo, mnogo bolje! - bila je iskrena Zonjićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon Zonjićeve, oglasili su se i Jovana Tomić Matora i Bane Čolak koji su sve vreme tokom trajanja rijalitija "Zadruga 2" bili na strani svoje drugarice.

Nadežda je naivna devojka, mislim da je u ljubavi dosta naivna i uvek joj se dogodi tako nešto, neki loši muškarci. On je nju koristio, za novine i sve, videli smo kako poštuje žene u rijalitiju. Tako da, Toma je jedan klošar, p*čka, nema m*da muškarcu da se suprostavi, mislim da je on zreo za šamare. Žao mi je njegove majke! Nadam se da će što duže biti u pritvoru, gde će ga vaspitati! Šaljem joj ovim putem veliku podršku i biću tu za nju, šta god bude trebalo - tvrdio je Bane.
Sta da kazem o malom kriminalcu na baterije, koji je leteo i tamo po Zadruzi, koga biju kompleksi i frustracije pa misli da je muškarčina tako sto prebije ženu! S*rem mu se u usta baš! A pritom ima sestru i majku,  užas! - izjavila je Matora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

O. B.

#Bora Santana

#Jovana Tomić Matora

#Marijana Zonjić

#Nadežda Biljić

#Zadruga 2

'