AKTUELNO

Tvrdi da dobro poznaje Davida i njegovu porodicu.

Gost emisije ,,Zadruga-Narod pita" je bivši zadrugar Lepi Mića, a njega je ugostio voditelj Ognjen Nestorović. Naredna gledateljka koja se uključila uživo u studio otkrila je detalje o Davidu Dragojeviću za koje je tvrdila da su istina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja poznajem Davida privatno i znam kako živi. Ima mali lokal u kom rade njegova sestra i mama. To je stvarno ništa, nije kako treba. Nemaju ni za tri litra benzina. On je živeo kod mame sa bratom, stalno su bili u Veterniku, koliko nisu imali, jedino ta Biljana što je frizerka, ona drži tu radnju, ona nije ni frizerka. Gospodine sve što pričate jeste tako, mislim da je jako dobro što se vi zalažete za mlade i što ih gurate na neku način da se bore da budu ono što jesu. Neki saslušaju, neki ne. Ja poznajem i Aleksandru, to je jedno tako fino dete, stvarno je kulturna devojka i baš onako prirodna i ljubazna, bar onoliko koliko je proživela u životu, stvarno je dobra devojka i dobra je mama. Samo još nešto da kažem, oni su bili vereni - ispričala je gledateljka.
Ona je ušla kao verenica Davida Dragojevića koju je on štitio do Nove godine. Ja sam bio kivan samo nakon što se ona vratila unutra, zbog njihovog odnosa i kako su se ponašali prema njoj - ispričao je Mića o Aleksandri.

Foto: Pink.rs

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 2

'