AKTUELNO

Da li će im Subotićeva odgovoriti?

Bivši zadrugari David Dragojević i Ana Korać su gosti u emisiji "Zadruga - Narod pita", a ove noći u razgovoru sa voditeljem Darkom Tanasijevićem otkrili su sve detalje vezane za njihov privatni život, sukobe koje su imali sa zadrugarima tokom boravka u rijalitiju, a dotakli su se i Davidove bivše verenice Aleksandre Subotić.

Naime, ona je pre nekoliko večeri takođe bila gost u ovoj emisiji i otvoreno pričala o njihovoj vezi, ali i svojoj novoj simpatiji Petru. Koraćeva je priznala da nije gledala emisiju, a onda je otkrila da ju je tužila.

Foto: TvPink Printscreen

Nismo gledali tu emisiju, gošća nije bila zanimljiva pa smo gledali film. Videli smo neke klipove, šta da kažemo. Ja sam Aleksandru tužila i jedva čekam da dokaže sve što je pričala. Vređala me je da ja idem sa starijim muškarcima, a sada ona ima starijeg dečka. Odakle njoj sada da ide na letovanje? Sve što je o meni pričala, ona sada to radi. Ne bih njenu simpatiju baš komentarisala - rekla je Ana.

Nakon što je voditelj citirao Aleksandrine reči koje je izgovorila u uživo programu, a koje se tiču Ane i njenog načina života, ovom prilikom je David stao u odbranu svoje devojke pa je bivšoj uputio samo jedno pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sad ne znam kakav je njihov odnos, ali ako je ona srećna i ako se pomirila sa svima to je okej. Ako to njoj odgovara, to je top. A to što je Ani prebacivala, gde je njoj radni staž? Šta je ona radila? Zašto nije našla svog vršnjaka? - pitao se David.

K.Ristić

#Ana Korać

#David Dragojević

'