AKTUELNO

Dugo se šuška da je svojim prijateljicama zamerila to što su u drugoj sezoni "Zadruge" sklopile primirje s njenom ljutom suparnicom.

U "Novom jutru" TV Pink danas je gostovala pevačica Kristina Kija Kockar, koja je najpre sa zakašnjenjem čestitala rođendan Dei Đurđević i uručila joj poklon, a potom se osvrnula na vrtoglavi uspeh svoje nove pesme "Zlatan", ali i predviđanja mnogih da će joj brzo posle pobede u rijalitiju opasti popularnost.

Foto: TvPink Printscreen

- Mnogi su rekli da će mi posle "Zadruge" opasti popularnost. Mnogi su nestali, a za ovo što sam uradila sam zaslužna ja i ekipa koja stoji iza mene. Uvek ćete uspeti ako radite i trudite se. Ja sam nastala preko noći, ali mnogi su godinama radili, pa su kao odjednom nešto napravili. To se kalilo godinama, nije to odjednom. Sada ću više raditi na sebi, poslednjih godinu dana sam imala privatnih i zdravstvenih problema, a sada idem punom parom - obećala je Kija, koja je priznala da je Sloba Radanović među prvima čuo njenu novu pesmu, još pre njenog objavljivanja.

Foto: TvPink Printscreen

- Matrica je tada postojala par meseci unazad, svidelo mu se i rekao je da će biti hit. Nije čuo tekst. Čuo je kada je izašla pesma, tako da morate njega da pitate da li mu se sviđa - poručila je Kija.

Njeno ime mnogo se spominjalo u drugoj sezoni rijalitija "Zadruga" - takođe, spekulisalo se da nije ostala u dobrim odnosima sa Jovanom Tomić Matorom i Sanjom Stanković jer su se pomirile sa Lunom Đogani, što Kija demantuje.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

- Dobra sam i sa Matorom i sa Sanjom, mnogi su komentarisali da imam problem zbog nekih stvari unutra, a ja nikad ništa nisam branila nikom, dok mene to ne ugrožava. Čula sam se sa Mićom, pričali smo dva sata - priznala je Kockareva.

Njeno gostovanje pogledajte u nastavku:

Pink.rs

#Jovana Tomić Matora

#Kristina Kockar

#Sanja Stanković

'