AKTUELNO

Na ivici suza je otkrila sve!

Nadežda Biljić je ove noći u emisiji ,,Zadruga - Narod pita" progovorila o emocijama koje je gajila prema Mikiju Đuričiću, ali i prema Tomislavu Paniću i nije se libila da prizna neke detalje zbog kojih joj se promenio izraz lica.

Budući da je i Toma bio gost, bilo mu je nejasno u koga je Biljićeva zapravo bila zaljubljena, a ona je milionskom auditorijumu ispričala pravu istinu.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je njemu pričala da je zaljubljena i trčala za njim, isto to je radila i sa mnom posle se*sa. U koga je ona zaljubljena?

Foto: TvPink Printscreen

Ja nerado pričam o Mikiju, jer je on jedan monstrum, zaslužio je sve najgore posle svega što je uradio. Moram da priznam da nije bilo toga sa Tomom, ja možda ne bih prebolela Mikija tako brzo. Jesam imala emocije prema njemu, on se prema meni ponašao kao prema dami. Šta se desilo posle, to je njegov obraz. Meni su se u početku kada sam ga videla, pomešala osećanja i emocije. Ja sam žena kojoj stvarno treba muškarac, ali zreo. Suptilan i fin. To je bio Miki, dok nije uradio to što nije uradio - rekla je Nadežda.

Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Nadežda Biljić

#Tomislav Panić

'