AKTUELNO

Paniću su se tresle ruke dok je Biljićeva bila pored njega!

U večerašnjoj specijalnoj emisiji "Zadruga - Narod pita" gosti voditeljke Dušice Jakovljević su bivši zadrugari Toma Panić i Nadežda Biljić. Njih dvoje sa voditeljkom razgovaraju o svemu onome što ih je sačekalo nakon rijalitija, a isto tako oni su spremni i da odgovaraju na pitanja gledalaca.

Foto: TvPink Printscreen

Dušica je pohvalila Tomu i Nadeždu da su simpatični čak i kada se svađaju. Nadežda je spomenula objavljivanje njenog broja od strane Panića na Instagramu zbog čega ga je tužila.

To je bio samo s*ks, kog se on ne seća. On je igrao rijaliti. Govori da treba da mi bude čast. Džaba ti lepota, kad si seljak. Nikad te nisam zvala. O čemu se ovde radi?! Stiže ti tužba za moj broj, da znaš. Plava koverta stiže, dečko. Čak si i Lunu muvao, ali žao mi je nije uspeo, nema Škodu - govorila je Nadežda, a onda mu je prišla:

Foto: TvPink Printscreen

Hajde patetiko, hajde još malo. Plači! Naučila si napamet. Odgovorio sam porukom, objavio sam jer sam hteo da prestaneš da me smaraš. To što je ona lupila da su moji drugovi spominjali nju, to je glupost. Pokazaću čak i poruku, evo vidite - govorio je Panić dok je Nadežda bila pored njega.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

I.R.

#Tomislav Panić

'