AKTUELNO

Priznao je svoje iskreno mišljenje.

Milionski auditorijum večeras prati jednu od najgledanijih emisija ,,Zadruga - Narod pita", a svako će imati mogućnost da pozove i uživo se uključi u studio i upita goste Tomu Panića i Nadeždu Biljić sve ono što ih zanima vezano za njihov odnos.

Jedna gledateljka želela je da sazna šta Toma misli o vezi Lune Đogani i Marka Miljkovića, a nije mogla, a da i Nadežda ne prokomentariše to.

Foto: TvPink Printscreen

Ne postoji ni rat ni ništa među njima. Nadežda je divna devojka, ona ne zna ni za glumu ni za osvetu. Ni Toma nije loš. Da li Toma može da mi kaže, da li su Marko i Luna odglumili na kraju? Ja mislim da jesu. Mene to lično pogađa - rekla je gledateljka.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su prema meni ispali korektni i nisu me pominjali, tako da bih i ja tako postupio. Ako oni glume, neka ih, ja im želim svu sreću. Opet, ni oni mene nisu komentarisali - rekao je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

Ja mislim da nije fejk priča između njih dvoje, samo mislim da je ona nezrela. Marko ima ponašanje kao pravi muškarac koji voli svoju ženu. Nekako su mi njene reakcije normalne s obzirom na to šta je prošla - rekla je Nadežda.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Nadežda Biljić

#Tomislav Panić

'