AKTUELNO

Pokušao je da mu ukaže na grešku.

David Dragojević i Lepi Mića su ove noći gosti u emisiji "Zadruga - narod pita". Oni su sa voditeljkom Dušicom Jakovljević i milionskim auditorijumom pričali o temama koje su potresale "Zadrugu 2".

Ono što je definitivno obeležilo "Zadrugu 2" jeste prevara koju je David priredio Aleksandri Subotić uplovivši u vezu sa Anom Korać, a kako Lepi Mića ovo nikako ne podržava on je pokušao da objasni Dragojeviću gde je zapravo pogrešio.

Foto: TvPink Printscreen

On je mogao da ima vezu sa Anom i da bude omiljen među narodom, samo da je postupio iskreno i ispravno. Nažalost, Ana i David su podržani od naroda. Ti si Aleksandru doveo do zida i nisi joj dao objašnjenje, a onda si zajedno sa Anom počeo da je vređaš. Vi ste njoj govorili da je ona "hulk". Ana te je izbacila kao kera iz hotela kada si flertovao sa Stanijom, a zamisli da je Aleksandra ovo uradila Ani, pa ona bi je u zid zakucala. Aleksandra je u pravu za sve, ti si muškarac koji je nju povredio i ti treba da ćutiš - vikao je Mića na Davida.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je voditeljka upitala Davida da li je on svestan da je svojom prevarom povredio Aleksandru, na šta je on odgovorio sledeće:

Ja ne mogu sa nekim da budem na silu. Ja sam samo trebao ranije da prekinem celu tu priču. Ne mislim da sam je povredio, ona se nije ponašala kao da je povređena - rekao je Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: OVAKO ĆE IZGLEDATI 'ZADRUGA 3'! Željko obišao radove za treću sezonu najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#David Dragojević

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'