AKTUELNO

Zbog velikog broja zahteva na Instagramu čelnik ružičaste televizije se odlučio na ovaj potez.

Voditeljka Dušica Jakovljević je tokom emisije "Zadruga - Narod pita" dala važno saopštenje za sve one koji žele da se prijave za novu sezonu najgledanijeg rijaliti programa u regionu.

Naime, zbog velikog broja zainteresovanih, čelnik ružičaste televizije Željko Mitrović je poslao važno saopštenje da će broj učesnika u rijaliti programu "Zadruga 3" biti povećan.

Foto: Pink.rs

Pored standardnog kastinga koji sprovodi televizija Pink za septembarsku "Zadrugu 3", Veliki šef je odlučio da zbog ogromnog broja zahteva na Instagramu Željka Mitrovića proširi broj učesnika. Naime, Željko Mitrović će od zahteva pratilaca na Instagram profilu odabrati dva učesnika koji će dobiti mogućnost da se takmiče u najvećem rijalitiju. Ono što je neophodno da uradite je da zapratite profil i da pošaljete zahtev sa kratkom biografijom i fotografijama - saopštila je voditeljka Dušica Jakovljević.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Gagi OSUDIO svoju bivšu ženu, pa prokomentarisao to što Anabela poredi Anastasiju i njihovu ćerku: Lunu voli narod, ona ima armiju fanova! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Željko Mitrović

'