AKTUELNO

Nepoznati detalji iz života bivše zadrugarke.

Ljuba Pantović je srpska sportistkinja, koja je pažnju javnosti privukla učešćem u rijaliti programu ,,Zadruga 2". Rođena je 4. marta 1979. godine u Beogradu. Od malih nogu se bavila sportom, a atletika i kik-boks su joj u krvi.

Foto: Pink.rs

Njena životna priča mnoge je dotakla, a naročito njen odnos sa ćerkom Aleksandrom Subotić, koji je tokom trajanja rijalitija postao mnogo bolji. I dok trenutno zajedno uživaju na crnogorskom primorju, Ljuba se za naš portal prisetila detinjstva.

PROČITAJTE JOŠ: 'POČELA SAM DA EKSIRAM I VIŠE SE NIČEGA NE SEĆAM' Ana Korać progovorila o svojoj BURNOJ PROŠLOSTI, roditelji su se šokirali kada je iz izlaska došla u ovakvom stanju! (VIDEO)

Moje detinjstvo karakterišu sestre i naše ludorije po parku, igrarije koje kakve sa ekipama. Nas tri smo uvek bile trio fantastiko, bile smo i huligani i dobrice, uvek smo se držale zajedno. Skupljale smo životinje svuda po ulici, kokušku sam imala 3 godine u stanu u centru Beograda. Već u osvnonoj školi sam ja počela da treniram i kik-boks i gimanstiku i u muzičku školu. Najstarija sestra je išla u grafičku, srednja je bila reprezentativac u gimnastici. U muzičkoj sam svirala viončelo, završila sam kao najbolji gudač muzičke škole Stanković. Ubrzo sam i postala šampion stare Jugoslavije. Tako je moje detinjstvo bilo radno. Tata i mama su nas vodili svuda gde su mogli. U Italiji smo bili, u Monte Karlo su nas vodili nekoliko puta, u Bosnu smo često išli. 3 godine posle osnovne škole sam i rodila Aleksandru, tako da nisam baš imala detinjstvo - ispričala nam je Ljuba.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

O. B.

#Aleksandra Subotić

#Ljuba Pantović

#Zadruga 2

'