AKTUELNO

Osudio je i Staniju jer sumnja da glumi vezu sa Markom.

U večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" bivši zadrugari Dragana Mitar, Lepi Mića, Lazar Jeremić odlučili su da se suoče sa pitanjima milionskog auditorijuma, a njih je ugostio voditelj Darko Tanasijević.

Nakon uključenja jedne gledateljke koja je upitala Lepog Miću ko je po njegovom mišljenju zaslužio prvo mesto, on je razvezao jezik pa opleo po Marku Miljkoviću, drugoplasiranom zadrugaru i Staniji Dobrojević koja se plasirala na visoko treće mesto.

Foto: E - Stock

Ja samo pričam šta oni rade. Sad spominjem Ljubu, a ona se pali. Marko Miljković je taj koji je vraćao devojku od 23 godine, j*bao devojke, a to je obrazložio da je radio da bi došao do Lune. E, pa devojke, ako prihvatate ovakve muškarce, onda nemate grama mozka. Stanija kaže da je Marko dobar dečko, a Marko je rekao da bi j*bao Staniju i da bi je nabio nogom, a onda se ona posle drži za ruku sa Lunom na žurki i kaže da je ona za vezu Lune i Marka. Sram da je bude. Ona glumi vezu sa dečkom koji ne zna gde je pošao, a gde je došao. Sa Marijanom nije popila kafu, a u nju se klela u rijalitiju. Taj što je drugi (Marko Miljković) j*bo bi tu treću (Staniju Dobrojević) da bi došao na broj jedan - vikao je Mića u studiju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pročitajte još: DA LI MOŽETE DA POGODITE KO JE OVO? Ona je jedna od omiljenih zadrugarki iz druge sezone, a kada vidite kako je izgledala kao beba RASTOPIĆETE SE! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'