AKTUELNO

Bila je van sebe zbog ovoga što joj se dogodilo!

Najbolji drug manekena i bivšeg učesnika ,,Zadruge 2", Srđan Stepanović pre nekoliko dana je za jedan portal priznao da je zaljubljen u bivšu devojku Tomislava Panića, Nadeždu Biljić. Ono što je raspalilo društvene mreže je Panićev postupak, kada je objavio prepisku sa Nadeždom u kojoj je ona želela objašnjenje za takvu izjavu.

Foto: TvPink Printscreen, Printscreen Instagram/tomapanicofficial

Međutim, on nije sakrio njen broj telefona, pa se tako pevačica našla u nezgodnoj situaciji, jer svi koji su videli broj na Tominom Instagram profilu počeli su da je zovu i šalju joj poruke. Mi smo odmah kontaktirali Nadeždu kako bi nam otkrila šta se zapravo dogodilo, a ona je sa velikom dozom gneva ispričala sa kakvom mu se namerom javila.

Ja sam saznala da je neki portal napisao da je njegov drug rekao da je zaljubljen u mene. To nije za zezanje i tako od mene prave ku*vu, meni to smeta. Poslala sam mu poruku da ne bi došlo do ove medijske pompe, da vidim o čemu se tu radi i iz kog razloga je to rekao. Poludela sam kad mi je rekao da nema minute i taj skrinštot što je objavio. Nije zaštitio moj broj telefona i tužiću ga zbog toga - ispričala je Nadežda.

Foto: Printscreen Instagram/ Srđan Stepanović

Mnogi su stekli utisak da je Biljićeva samo iskoristila ovu priliku kako bi se javila Paniću, što je ona odmah demantovala.

Ja sam njega blokirala svuda, ne želim kontakt sa njim. Htela sam da raspravimo na normalan način, da ne bi došlo do ovoga dočega je došlo. On je čovek koji je željan pažnje, medija i ostalo, šta god bude napisao, hoću da prestane da se za*ebava - poručila je Nadežda Srđanu.

Foto: TvPink Printscreen

Već pomenuti Srđan priznao je da je to neslana šala sa njegove strane, koju Nadežda nije prihvatila, pa je jasno stavila do znanja da takve izjave neće ignorisati.

Ne može on da se zeza sa takvim stvarima, to je ružno. Džabe mu ,,Armani" kad je ponašanje katastofa. Dečko koji nema elokventnost. A taj njegov drug da prestane da me uzima u usta u bilo kakvom kontekstu, jer to nije lepo. Čula sam sve najlepše o njemu i to sp*danje na takav način može sa nekim drugim. To što sam spavala sa Tomom, uradila sam iz emocija, tako sam htela. A to da ja pravim žrtvu od sebe, jer me on vređa, nije istina, samo pokazuje svoje pravo lice i pozdrav za tog druga kog ni ne poznajem - rekla je Nadežda za kraj intervjua.

K.Ristić

#Nadežda Biljić

#Tomislav Panić

'