AKTUELNO

Dragojević je u potpunosti saglasan sa svojom devojkom.

Večeras u studiju kod voditelja Milana Miloševića gostuje rijaliti par koji je svojom vezom zaintrigirao javnost. Naime, voditelj je ugostio Anu Korać i Davida Dragojevića, a oni su spremni da odgovore na sva pitanja koja interesuju publiku.

Kako i publika večeras ima priliku da Anu i Davida upita šta želi, usledilo je veoma šokantno pitanje za njih dvoje. Naime, gledateljku je zanimalo kako bi se ovaj par postavio u situaciji u kojoj se našla Aleksandra Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

Za Kiju mi je bilo čudno što se druži sa Anom posle onoga sa Janjušem. Prvo Luna, ono što je uradila sa Slobom, a onda se ona (Kija) druži sa devojkom koja, Ana cvetić i to posle ne može da izađe na dobro. Moje pitanje za njih je šta bi oni uradili da njihovi partneri urade to što je David uradio Aleksandri i kako bi Ana reagovala kada bi neka devojka napala Davida - glasilo je pitanje jedne gledateljke za Anu i Davida.
Svaka devojka ima pravo da kaže ko joj se dopada. Nora je priznala da joj se sviđa Aleksa, u čemu je problem? Aleksa je fin i kulturan dečko. Moje mišljenje je da je za sve je odgovoran muškarac, devojka ne - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Naša veza je bila loša, da je valjala ona bi potrajala. Ja sam se zaljubio u Anu. Mića je rekao da se ja sviđam Marijani, ja sam se odmah pomerio od nje. Kad je Ana u pitanju, ja se nisam pomerio, nisam želeo da se pomerim... Ja sam šetao sa muškarcima, njoj (Aleksandri) je to smetalo. Ja bih bio uz nju do kraja i na kraju bi raskinuo - dodao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ŠOK OBJAVA! Ana i David večeras odgovaraju na PITANJA NARODA, a Aleksandra im uoči emisije uputila BRUTALNU PORUKU?! Svi pričaju o ovome! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Ana Korać

#David Dragojević

'