AKTUELNO

Miljković je otkrio i kako će nazvati auto koji bude kupio!

Voditeljka Dušica Jakovljević večeras je ugostila drugoplasiranog zadrugara rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti ,,Zadruga 2", Marka Miljkovića u studiju u Šimanovcima. Na sva pitanja na koja su gledaoci hteli da čuju odgovor, Miljković je večeras odgovorio.

Miljković je u razgovoru sa Dušicom istakao da je svestan koliko je bio grub prema Luni Đogani, sa kojom je definitivno raskinuo samo dan pred superfinale.

Foto: TvPink Printscreen

Vas dvoje ste u toku jednog dana imali godinu dana nečije veze. Probudite se mirno, onda se posvađate, pa se za ručak pomirite, pa za večeru davali signale i onda legnete i shvatite da ne možete jedno bez drugog - pričala je voditeljka.
Bilo je jezivih reči koje sam ja izgovorio njoj, bio sam grub, jezivo. Ja ne znam to da opišem, tako sam se osećao trenutno, to je izgleda u meni - tvrdio je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Sa kim se nisi uopšte pozdravio? - upitala je Dušica.
Sa nekim ljudima, ali su neki prišli i pružili mi ruku. Nisam planirao ni sa kim da se pozdravim sa kim nisam pričao. Kome nisam pružio ruku, ne očekujem ga u svom životu. U slučaju ako ne dođe sa iskrenim izvinjenjem, možda onda i pružim ruku - bio je odlučan Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Miljković je u daljem razgovoru otkrio da se pomirio sa Zoricom Marković sa kojom je imao žestoke rasprave, te da se i njenom sinu izvinio zbog reči koje joj je uputio.

Rekla mi je kako i šta, ja sam se u toj svađi, može da se indirektno protumači da sam joj pominjao porodicu, kada sam rekao da kod kuće gaji majmune. Ona je direktno moju porodicu uvredila pre toga, čak joj nisam vratio istom merom. Poštujem njenu karijeru i godine, gledao sam da što više ublažim, da psihički ne bih otišao u drugom smeru zbog nje. Igrom slučaja u salonu gde sam se šišao je bio i njen sin, kom sam se izvinio. Smatram da nema potrebe za takvim pregrubim rečima. Ima kapaciteta i svega i to je moja kratka poruka njoj - otkrio je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

On je zatim istakao da će zbog sukoba sa Lepim Mićom, automobil koji bude kupio nazvati baš njegovom imenu, što možete pogledati u nastavku ovog teksta.

O. Bogdanović

#Zadruga 2

'