AKTUELNO

Dušica Jakovljević proglasila je pobednika druge sezone najgledanijeg rijalitija u Srbiji i regionu!

04:55 - PUBLIKA JE NAJVEĆIM BROJEM GLASOVA ODLUČILA DA JE LUNA ĐOGANI POBEDNIK DRUGE SEZONE RIJALITI PROGRAMA "ZADRUGA". Kada je proglašen pobednik u studiju nastalo radovanje, Luni odmah čestitali bivši cimeri iz Bele kuće i njeni članovi porodice. Voditeljka Dušica Jakovljević uručila je ček sa neverovatnih 50.000 evra. Marko Miljković, blogerkin bivši dečko sa kojim se svađala i ranije večeras, osvojio je Škoda automobil. Neposredno pred proglašenje na pitanje da li će se pomiriti Luna je rekla da ne zna, dok je Marko izjavio da bi ispao smrad ukoliko bi to uradio. Luna je imala ukupno 30 posto vaših glasova, dok je Marko osvojio duplo manje.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Želim ovim putem da se zahvalim svima koji su ove dve godine bili uz mene i kada sam grešila. Vi ste ljubav za mene. Nemam reči koje bih rekla. Mislim da sam najsrećnija devojka na svetu. Hvala ljudima koji su me doveli dovde - rekla je Luna nakon pobede.

04:40 - Drvo mudrosti se emotivnom porukom oprostilo od milionske publike koja je punih deset meseci pratila dešavanja u "Zadruzi 2". Kamere su zabeležile celokupnu "Zadrugu" koja je ostala bez stanara, ali je Drvo najavilo da jedva čeka novu sezonu kada će ponovo razgovarati sa novim ukućanima. Na kraju su se sva svetla u "Zadruzi 2" ugasila.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

04:21 - U Zadrugu ušli trubači! Superfinalisti "Zadruge 2" Luna Đogani i Marko Miljković se uputili ka studiju, gde će biti proglašeno ko će od njih dvoje odneti pobedu i osvojiti 50 hiljada evra koliko iznosi glavna nagrada.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

04:04 - Luna Đogani prišla Marku Miljkoviću sa kojim se našla u trci za glavnu nagradu. Blogerka je svom bivšem dečku tada poručila: "Hvala što si me prodao". Tokom ovog razgovora blogerka je zaplakala i rekla Marku da se odvratno oseća zbog njega, Miljković joj se sve vreme izvinjavao.

Foto: TvPink Printscreen

Bitno je to da si me prodao i da si mi već danas našao zamenu. Kad bih birala, birala bih tebe, moje emocije ne mogu da ugasim tek tako, a ti ćeš i dalje da držiš taj stav. Za slomljeno srce nije dovoljno izvini. Kakav crni Sloba? Boli me što sam opet ostavljena - rekla je Luna Marku.

04:02 - Stanija Dobrojević stigla u studio gde su je dočekali mama Slavica i drugarica i PR Tamara.

03:45 - Kada je rečeno da Stanija napušta "Zadrugu 2", Luna Đogani zagrlila Dobrojevićevu sa kojom se ranije tokom ove noći žestoko posvađala. "Izvini, ti nisi ništa kriva" - rekla je Luna tada Staniji.

Foto: TV Pink Printscreen

03:43 - Napravljen je deseti presek! Ovoga puta objavljeno je ko je izbačen iz "Zadruge 2" tako što je iz helikoptera bačena boca sa tom porukom u jezero, a ronioci su tu poruku doneli voditelju Ognjenu Amidžiću. Publika je odlučila da takmičenje napusti Stanija Dobrojević, a u finalnom duelu našli su se Luna Đogani i Marko Miljković koji su samo dan pre superfinala raskinuli svoju vezu.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

03:30 - Aleksandra Subotić izašla iz svoje Škode i ušla u studio gde se pozdravila sa majkom Ljubom Pantović i podrškom. Subotićeva u studiju rekla da je prezadovoljna svojim plasmanom i da joj je veoma drago što su pre nje ispali Ana Korać i bivši verenik David Dragojević. Aleksandra je istakla i da je zahvaljujući "Zadruzi" izgladila loše odnose sa majkom.

Foto: TV Pink Printscreen

03:20 - Napravljen je deveti presek! Aleksandra Subotić imala je najmanji broj glasova publike u momentu kada je napravljen presek, zbog čega je izbačena iz Zadruge. Aleksandra je bila šokirana kada je saopšteno da ona napušta imanje, a zauzela je četvrto mesto!

Foto: TvPink Printscreen

03:12 - Maja Marinković stigla u studio, pozdravila se sa tatom Takijem i počela da grca u suzama. Maja se zahvalila svima koji su glasali za nju i rekla da prezadovoljna što je zauzela peto mesto.

Foto: TV Pink Printscreen

03:00 - Napravljen je osmi presek! Pre nego što je voditelj Ognjen Amidžić rekao ko sada ispada, superfinalisti su proslavili svoj ulazak u TOP 5. Ovoga puta Maja Marinković napustila je imanje na kom je živela proteklih deset meseci. I Maja je nagrađena automobilom marke Škoda.

Foto: TV Pink Printscreen

02:58 - Na veliku scenu izašao Janjuš kako bi se pozdravio sa Nadeždom Biljić. Ovaj učesnik prve sezone, proteklih meseci, na svom Instagram profilu često je isticao kako navija za Nadeždu Biljić. Janjušević je rekao da je pevačica pravi šoumen i poručio joj da uđe u treću sezonu "Zadruge".

Foto: TvPink Printscreen

02:45 - Puštena kompilacija situacija koje su se dešavale proteklih deset meseci između ljubavnih parova iz Bele kuće. Osim romantičnih trenutaka i intimnih odnosa, prikazane i njihove najveće svađe.

02:35 - Nadežda Biljić stigla u studio "Zadruge 2", tamo je dočekali majka, drug od kog je dobila cveće i drugarica, a publika ju je pozdravila gromoglasnim aplauzom. Voditeljka Dušica Jakovljević uručila je Nadeždi nagrade, a onda su razgovarale o njenom učešću.

Foto: TvPink Printscreen

02:30 - Napravljen je sedmi presek! Došlo je vreme da još jedan superfinalista napusti najgledaniji rijaliti program "Zadruga 2". Nadežda Biljić je izbačena takmičarka, a na ostrvu je ostalo tačno pet zadrugara! I Nadežda je dobila Škodu, a u ovom automobilu izašla je sa imanja. U TOP 5 superfinalista drugog serijala "Zadruge" ušli su Luna Đogani, Aleksandra Subotić, Stanija Dobrojević, Maja Marinković i Marko Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Pink.rs

02:20 - Voditelj Ognjen Amidžić okupio superfinaliste na Rajskom ostrvu kako bi zajedno pogledali retrospektivu svih situacija koje su se dogodile proteklih deset meseci na luksuznom imanju u Šimanovcima. Stanija Dobrojević plakala dok je gledala ovaj video-prilog.

Foto: TV Pink Printscreen

02:13 - Mića stigao u studio, rekao da Škodu koju je dobio poklanja supruzi. Lunina majka Anabela Atijas čestitala Mići zbog dobrog plasmana.

02:02 - Napravljen je šesti presek! Na Rajskom ostrvu trenutno se nalazi sedam superfinalista, a voditelj Ognjen Amidžić obavestio je ukućane da je došlo vreme da imanje napusti Lepi Mića. Tokom ove situacije, Stanija i Luna ponovo su se posvađale kada je blogerka videla Miljkovića da stoji rame uz rame sa Dobrojevićevom. Mića je iz "Zadruge" izašao u Škoda automobilu koji je dobio kao nagradu.

Foto: TvPink Printscreen

01:49 - Lunina, Stanijina i Markova majka u studiju komentarisale svađu Đoganijeve i Dobrojevićeve.

01:43 - Stanija nakon svađe sa Lunom, uhvatila Maju Marinković za ruku, pa joj poručila: "Luni se majka usr*la u život", Đoganijeva ih sve vreme posmatrala sa strane. Marko vidno iznerviran pričao sa Nadeždom i smirivao se uz cigaretu.

Neću da komentarišem - rekao je Marko Nadeždi.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

01:35 - Luna Đogani i Stanija Dobrojević završile na ivici fizičkog obračuna! Sve vreme pljuštale kletve, uvrede i pretnje. Marko Miljković na samo nekoliko metara od njih dve u neverici gledao Staniju i Lunu kako se svađaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Povredili ste me ali me niste uništili. Pokazali ste kakvi ste. Danas si namerno flertovala sa mojim bivšim dečkom kako bih se ja osećala loše. Nemoj ti da pričaš o moralu, ti nisi nimalo moralna. Povredili ste me ali me niste uništili. Pokazali ste kakvi ste. Danas si namerno flertovala sa mojim bivšim dečkom kako bih se ja osećala loše. Nemoj ti da pričaš o moralu, ti nisi nimalo moralna - rekla je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Sloba te je šutnuo kao slinu. Tako su ti radili i pre. Ja nisam Kija, ja ti nisam konkurencija. Pecaš se na mene, ja sam ti rak rana. Ti si gubitnik, ti napraviš sve da te ostave - odbrusila je Dobrojevićeva Luni.

01:17 - Luna i Stanija se svađaju! Razlog je Marko Miljković kao i to što se blogerkina majka Anabela Atijas nije pozdravila sa Dobrojevićevom. Tokom svađe blogerka je počela da kune Staniju i Marka.

Isto kao što je Bog vratio meni, tako će i vama - rekla je Luna.

01:15 - Aleksa Savić stigao u studio "Zadruge", tamo ga dočekali članovi porodice i devojka Mina. Njihov susret protekao je veoma emotivno, a u suzama je završila čak i voditeljka Dušica Jakovljević.

Foto: TV Pink Printscreen

01:05 - Napravljen je peti presek! Ostalo je osam zadrugara na Rajskom ostrvu, a ovoga puta imanje je napustio Aleksa Savić. Kroz svoje učešće u "Zadruzi" pevač se predstavio kao veoma kulturan mladić sa odličnim vokalnim mogućnostima.

Foto: TV Pink Printscreen

00:50 - Porodice i prijatelji superfinalista napuštaju "Zadrugu 2", Luna odlučila da se pozdravi i sa Markovom majkom Nedeljkom koju je tom prilikom ljubila i grlila. Svi prisutni ostali u šoku.

Foto: TvPink Printscreen

00:35 – Emotivan susret Anabele i Lune! Đoganijeva grcala u suzama dok je grlila majku i rekla joj da jedva čeka da dođe kući kako bi se grlili. Anabela joj rekla da ne  zaslužuje da emotivno pada nakon raskida sa Markom Miljkovićem. Blogerka pitala majku da li ju je izneverila i ove sezone.

Foto: TvPink Printscreen

00:30 – Porodice i prijatelji superfinalista ušli u Zadrugu kako bi razgovarali sa svojim najdražima. Kada su ih superfinalisti ugledali odmah su se obradovali, zatim su počeli da vrište, a Luna Đogani je jecala u suzama kada je videla svoju majku Anabelu Atijas.

Foto: TV Pink Printscreen

00:20 - Suzana Perović stigla u studio "Zadruge 2", tamo su je umesto članova porodice dočekali Zlata Đurković i Savo Perović. Suzana je tokom svog boravka u Beloj kući najviše vremena provodila upravo sa ovim zadrugarima. Suzana je zatim dobila nagradu u vidu letovanja, a zatim je razgovarala sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.

Foto: TV Pink Printscreen

00:00 - Napravljen je četvrti presek! Kod zadrugara su se na Rajskom ostrvu pojavili pobednici "Pinkovih zvezda - All Talents" Piksi i Zeka koji su poznati po svojim sjajnim trikovima, a oni su na svoj način otkrili ko napušta imanje. Suzana Perović je četvrti superfinalista koji je napustio "Zadrugu 2".

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

23:26 - Ana Korać ušla u studio, tamo je dočekali David, mama i brat koje je čvrsto zagrlila, a onda je njena majka zaplakala. Ani Korać uručena je nagrada u vidu putovanja, a zatim je ona rekla da na more vodi Davida. Koraćeva je pričala voditeljki Dušici Jakovljević da je sigurna u Davidovu ljubav i da će njihova veza opstati.

Foto: TV Pink Printscreen

23:15 - Napravljen je treći presek glasova, a voditeljka Dušica Jakovljević saopštila je svom kolegi Ognjenu Amidžiću ko sada napušta trku za glavnu nagradu. Amidžić je zatim to preneo superfinalistima i svim gledaocima. Voditelj je saopštio da Ana Korać napušta Zadrugu, dok je Aleksandra sve likovala!

Foto: TvPink Printscreen

23:02 - Sloba Radanović ušao u Zadrugu, zapevao svoju pesmu "Kocka". Luna Đogani se uhvatila za glavu kada je videla bivšeg dečka, a zatim otišla kod Aleksandre Subotić kako bi razgovarale. Marko Miljković se sve vreme kiselo smejao.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam baš obratila pažnju, pričala sam sa Aleksandrom, pesma mi je već dosadila. Nisam ponela naočare. Videla sam Stvarno me nije zanimalo da gledam. Pitajte Marka da li je on zadovoljan numerom, pošto je pevao. Marko i Sloba će postati najbolji drugari. Z*jebali su istu devojku, to im je jedini uspeh u životu - rekla je Luna kada su je pitali za komentar.

Foto: TV Pink Printscreen

22:45 - Voditeljka Dušica Jakovljević saopštila da je odabrano prvih 100 ljudi koji će prisustvovati na spektakularnoj žurki u ponedeljak veče kada će pevati Maja Berović, dok će ostalih 900 uskoro biti odabrano.

Foto: Pink.rs

22:38 - Brendon se potpisao na kameru, pa ušao u studio. Tamo ga sačekali roditelji sa kojima je imao emotivan suret, a zatim je Radonić razgovarao o svom učešću u "Zadruzi" sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

22:30 - Napravljen je drugi presek! Voditelj Ognjen Amidžić obratio se zadrugarima i rekao da će imanje drugi po redu ove večeri napustiti Branislav Radonić Brendon koji je to prihvatio sa osmehom na licu.

Foto: TvPink Printscreen

22:23 - Nakon Ljube Pantović, obratila se majka Ane Korać koja je izjavila da joj je najteže bilo, tokom proteklih deset meseci, kada je gledala svoju ćerku da plače zbog preminulog oca.

22:06 - Još jedan savršen prizor na imanju! U jezeru ispred palate devojke iz kluba sinhronog plivanja "Sirene" iz Niša, priredile spektakl.

Foto: TvPink Printscreen

22:04 - Nakon prikazanog profila, David se obratio svom bratu Dejanu Dragojeviću sa kojim je u lošim odnosima. Tom prilikom ovaj sada već bivši superfinalista poručio je svom bratu da jedva čeka da ga vidi sutra.

Foto: TvPink Printscreen

21:57 - David Dragojević se potpisao na kameru, ušao u studio i pozdravio se sa svojim najbližima. Kada je zagrlio majku Biljanu Dragojević, poručio joj: "Izvini, j*bi ga". David imao i emotivan susret sa Lazarom Jeremićem, kog su pratile glasine da je zaljubljen u Dragojevića tokom učešća.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

21:51 - Napravljen je prvi presek u ovoj superfinalnoj noći. Voditelj Ognjen Amidžić saopštio da kuću napušta David Dragojević. Zadrugari ostali šokirani kada su čuli da on napušta imanje. David poručio Ani Korać da je čeka, ona mu rekla da ga voli i poljubila ga.

Foto: TV Pink Printscreen

21:34 - Spektakularni vatromet obasjao "Zadrugu" iznad palate, sve vreme svirala numera "We are the champions". Superfinalisti na ostrvu zanemeli zbog ovog prelepog prizora.

Foto: TvPink Printscreen

21:30 - U studio rijaliti programa "Zadruga" ušli stari učesnici prvog i drugog serijala. Dočekala ih voditeljka Dušica Jakovljević i najavila da će uskoro biti napravljen prvi presek za večeras.

Foto: TV Pink Printscreen

21:23 - Počeo defile zadrugara koji su učestvovali u prvoj i drugoj sezoni "Zadruge". Bivši ukućani držali su table sa svojim imenima, a zatim su pozdravili sve superfinaliste koji su ih gledali sa Rajskog ostrva.

Foto: TvPink Printscreen

21:19 - Prikazana statistika "Zadruge 2". Proizvedeno je 7248 sati programa, ova sezona trajala je 43 nedelje, odnosno 302 dana. Poslato je 1485 pisama Velikog šefa, 500 ljudi vredno je radilo na ovom projektu, 81 zadrugar prošao je kroz imanje, organizovano je 167 igrica, 129 žurki i proslava, preko 230 pevača pevalo je na imanju. Ostale detalje saznajte na ovom linku.

Foto: TvPink Printscreen

21:12 - U Zadrugu ušli animatori koji su oduševili zadrugare. Ukućani pažljivo pratili svaki njihov pokret tokom ove tačke.

Foto: TvPink Printscreen

21:09 - Voditeljka Dušica Jakovljević rekla da nas sutra veče očekuje intervju sa pobednikom "Zadruge 2", a da će u ponedeljak u Imaginarijumu biti održana spektakularna žurka, a prenos će biti uživo na programu TV Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

21:03 - Finalisti krenuli gondolom do Rajskog ostrva. Ukućani su veoma uzbuđeni zbog superfinala koje je večeras. Sve vreme vlada pozitivna atmosfera dok su ih prevozili. Na ostrvu ih dočekao voditelj Ognjen Amidžić.

Foto: TvPink Printscreen

21:00 - Upravo je počela superfinalna noć najgledanijeg TV formata ikada u ovom delu Evrope. Voditeljka Dušica Jakovljević pozdravila je verne gledaoce "Zadruge 2", publiku u studiju i podršku superfinalista, a zatim najavila da nas očekuje spektakularno veče.

Foto: TvPink Printscreen

Dobro veče svima onima koji su nas i zadrugare podržavali proteklih tačno deset meseci. Stigli smo do superfinala Zadruge, a delovalo je tako daleko. Sreća naših finalista zavisi od vas dragi gledaoci - obratila se voditeljka Dušica Jakovljević gledaocima.

PROČITAJTE: PINK GLEDANIJI OD SVIH TELEVIZIJA ZAJEDNO! Potpuna dominacija omiljene TV stanice u Srbiji: Superfinale Zadruge prati ČITAVA NACIJA! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'