AKTUELNO

Poslednji razgovor sa Drvetom mudrosti bio joj je prilično emotivan.

Posle Suzane Perović, Drvo mudrosti je pozvalo Anu Korać u Rajski vrt kako bi se osvrnuli na njeno učešće u "Zadruzi 2" i prisetili se kako onih lepih, tako i onih teških trenutaka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ana je govorila kako će se sećati "Zadruge 2" po lepim stvarima jer da nije ušla u drugu sezonu ne bi upoznala Davida Dragojevića sa kojim, kako kaže, želi da provede život. Ipak, ona je zaplakala kada je shvatila da je otac neće čekati večeras kada bude napustila rijaliti.

Žao mi je što moram da idem u realnost. Svašta sam lepo imala ovde, ali ne bih volela da traje duže. Idem svojoj mami, idem sa Davidom da uživam.  Najlepši utisak mi je samo upoznavanje sa Davidom i naša veza. Sve je trebalo da se dogodi ovde, ne kajem se - rekla je ona, pa podelila najtužnije utiske u rijalitiju:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Već dva dana motam film. Izlazim večeras, ali me otac neće čekati, baš mi je teško. Mnogo sam brzo ušla i pokušala sam da ne mislim o tome. Ipak, sada se približavam realnosti, teško mi je. Svu ljubav koju je meni otac davao sam našla u Davidu. Ne mogu da se odvojim bez njega. On je osoba sa kojom želim da provedem život - govorila je Koraćeva u suzama.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ana Korać

'