AKTUELNO

Vidno raspoložena i nasmejana!

Nadežda Biljić sledeća je zadrugarka koja je u ovoj finalnoj nedelji odradila intervju sa voditeljem Ognjenom Amidžićem. U vidno raspoloženom izdanju, nikad vedrija, Biljićeva je istakla da se oseća lepo i da se nije nadala ovom plasmanu.

Foto: TvPink Printscreen

Pravila sam ja gluposti razne, ali opet hvala produkciji što me je vratila i što su mi oprostili sve, realno, ni otac, ni majka mi ne bi oprostili. Moglo je i bolje, neke stvari nisu morale da se dese. Nije mi trebao s*ks pred kamerama, ali meni je bitno da sam i u ovom rijalitiju i u prethodnom počela da spoznajem sebe. Skontala sam da imam živac za ljude, tipa ti meni nešto pričaš, ja iskuliram, to mi je bitno zbog posla. Što kažu da je ignorisanje majka svega. Ništa drugo nije bilo, smatram da nikome nisam ostala dužna, kod mene nema tabu tema, ni predrasude, ni ništa. Ne radim ništa što ne rade drugi ljudi, samo što smo mi pred kamerama - ispričala je Nadežda, pa se dotakla i svog odnosa sa Tomom Panićem, koji je prošlu noć napustio Belu kuću.

Foto: TvPink Printscreen

Znaš kako, kad je neko kreten on je kreten. On ima jedan veliki problem, a to je kompleks. Mislim da ima kompleks samog sebe. Imali smo mi taj neki s*ks, ali pre toga smo bili drugari i bili smo top i onda se desilo to što se desilo. Počeo je da glumi mangupa. Ja sam juče razbila njegovu sliku. On je jedno od najvećih razočarenja mojih i ovde i privatno. Šta da kažem, pusti mi nogu - ispričala je Biljićeva kroz šalu.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'