AKTUELNO

Podržava ljubav, ali smatra da on nije pravi izbor za nju.

Voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je u studiju novinare i bivšu zadrugarku Marijanu Zonjić, koja je sinoć napustila velelepno imanje u Šimanovcima.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

Tokom emisije, pušten je prilog današnje svađe između Stanije Dobrojević i Marka Markovića, tada se ona naljutila na njega kada je rekao da jedva čeka da ima intimne odnose i da se "istrese". To je pogodilo Dobrojevićevu, a Zonjićeva je iznela svoj stav o Marku.

Foto: TvPink Printscreen

Nije to slučajno rekao, ovo je jako ružno što je rekao. Sećam se kada je bila moja situacija sa Tomom. Ovo što je rekao da hoće da se istrese i da mu to treba, njoj to ne treba. Čula sam se sa Tašom, ona i ja smo joj podrška, ali ja smatram da Stanija zaslužuje mnogo bolje. Njemu imponuje to što je dečko od Stanije. Ja jesam za ljubav, ali me je razočarao. Poslali su mi klipove gde sam videla šta mi je pričao iza leđa, rekli su mi da me je ogovarao nakon izlaska. On je sve vreme bio u nekom fazonu, kao da nas razdvoji, da bi bio sa njom. Ne želim da se neko igra sa mojom Stanijom - prokomentarisala je Marijana, pa dodala: Ja znam za Staniju da se zaljubila, a za njega još nisam sigurna!

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Marijana Zonjić

'