AKTUELNO

Znaju se iz noćnog provoda.

Odnos koji je svakako ostao enigma je komunikacija Tome Panića i Marka Miljkovića. Podsetimo, oni su bili dobri prijatelji, kako Panić tvrdi, iz noćnog života. Međutim, to je prekinula Luna Đogani, budući da je Toma priznao emocije prema blogerki, a onda se ona upustila u vezu sa Markom, što je povredilo Panića.

Foto: TvPink Printscreen

Bilo je pitanje da Luna i Marko foliraju i sve to... Eto, u finale će ući ti glumci, da li je loše odglumila Luna, videćemo sve. Mi smo bili prijatelji, ali sam video kako gleda na mene. Pričam sa Mićom, da li se on šali, šta radi - tvrdio je Panić.
Mi smo se družili i uživali u noćnom životu, izlazili smo i ja znam kakav je on inače. Mislio sam da mi je prijatelj. On mi je rekao i pre ulaska da je sve ovo igra. Ne znam šta on oseća, ali vidim da nisam jedini koji ponižava devojke. I on ima tu neku crtu i on to radi isto. Ali sa druge strane, ne mogu ja da tvrdim za njegova osećanja - dodao je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

Da li ti Marko deluje zaljubljeno, kao tvoj nekadašnji prijatelj? - upitala je Dušica Jakovljević Tomu.
On i ja kad smo se družili, sve može, bilo šta... Sa druge strane, ja njega nikada nisam video zaljubljenog, on nije iskren. On je težak folirant i glumac. Da li je on Marko iz Zadruge 1 ili 2? Isto tako i ja - zaključio je Panić.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'