AKTUELNO

Poljupci su rešili sve probleme.

Luna Đogani i Marko Miljković su tokom sinoćne žurke ušli u žestok konflikt zbog toga što se Marko nedolično poneo prema blogerki dok su igrali. Naime, Miljković je Lunu u jednom trenuku uhvatio za vrat, što je ona shvatila kao veoma neprimereno ponašanje.

Miljković je nakon emisije "Pitanja gledalaca" pokušao da oraspoloži svoju devojku i sa njom porazgovara o ovom problemu.

Foto: TvPink Printscreen

Te ružne stvari treba da izbrišemo, te klipove gde smo se svađali ne treba ni da gledamo. Ispravila si i ti mnogo stvari - pričao je Miljković.
Zašto ponavaljaš reči koje mene mogu da uvrede - upitala je Luna Marka.

Foto: TvPink Printscreen

Ti treba da kažeš: "Marko, stani", ako sam negde preterao, a ne da skačeš. Mene ne može da uvredi nijedna tvoja reč kao što može tvoja drskost. Možeš da mi kažeš bilo šta na svetu, ali tako da se ponašaš, tu me sasečeš na pola. Ti moraš da shvatiš da si ti jedna prepotentna i drčna osoba, ne daš ništa da ti se kaže i zbog toga nerviraš jedan deo gledalaca - dodao je Miljković.
Zar sam ja folirant i lažov ako vičem na svog dečka i posle dođem da pričam sa njim?! Ne, treba da budemo u vezi da se ne mazimo, da se ne ljubimo - govorila je ironično Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon ovog razgovora Luna i Marko su odlučili da ne razmišljaju negativno i da se okrenu samo pozitivnim stranama svoje veze, strasno su se izljubili i otišli u Belu kuću.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'