AKTUELNO

Sada imaju mnogo više tolerancije.

Učesnici "Zadruge 2" ovog popodneva odgovaraju na pitanja koja su im postavljali gledaoci na zvaničnoj RTV Pink - Fejsbuk stranici, a koja zadrugarima čita voditelj Milan Milošević.

Marko, sinoć si se napio opasno, bio si prema Luni navalentan, prost, a na doku i nasilan prema njoj. Danas je ubeđuješ da je ona kriva za sve. Da li misliš da je tvoje ponašanje normalno i ispravno - glasilo je pitanje za Marka Miljkovića.

Foto: TvPink Printscreen

Smatram da nisam bio toliko bezobrazan. Iznerviralo me je to kada je ona skočila. Pucam zbog gluposti, rekli smo da ćemo podići stepen tolerancije, a mi smo ga spustili - rekao je Miljković.
Luna, opet si ti prišla Marku danas posle radija "Amnezija" i opet si prihvatila krivicu. Tvoja sinoćna reakcija je bila iskrena. Rekla si sama sebi: "Sa kojim sam debilom ja u vezi i šta sam ja to sebi uradila" - pročitao je voditelj pitanje za blogerku.

Foto: TvPink Printscreen

Ako sam prilazila 10 meseci, mogu i sada da priđem. Ja sam zrela za svoje godine i pitala sam ga da rešimo to. Njemu nije bilo jasno zašto smo se mi posvađali. Bila sam budala prethodnih 10 meseci, pa mogu i sada. Smatram da smo se Marko i ja mnogo izblamirali u vezi. Bilo je više onih ružnih stvari nego lepih - rekla je Luna.
Oni su duboko svesni svog blama, Miljković ne traži ni u kome krivca, Luna jeste iskrena, ali kaže pogrešne stvari u pogrešno vreme. Luna krivicu treba da traži kod njega, a ne kod nas - dao je svoje mišljenje Mića.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'