AKTUELNO

Koraćeva će vas naučiti kako da napravite idealnu pozu!

Veliki šef poslao je zadrugarima fotoaparat kako bi zabeležili fotografije na imanju, budući da će u subotu bili proglašen pobednik drugog serijala ,,Zadruge 2".

Bane Čolak je išao od zadrugara do zadrugara, pa ih je fotografisao, neke u paru, a neke same. Bane je prvo prišao Luni Đogani i Marku Miljkoviću da ih uslika, pa su oni bili pozitivno iznenađeni kako su ispali na fotografijama.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga, Čolak je otišao kod Marijane Zonjić, koja je imala poteškoće sa kadrom i pozama. Ona je dugo pozirala u izazovnom kupaćem kostimu, te nije odustajala sve dok nije pronašla savršeni ugao.

Čekaj da uvučem stomak, ne sviđa mi se - izjavila je Marijana, a onda se namestila u pozu koja joj je odgovarala.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga, zadrugari su se u više različitih varijanti fotografisali zajedno, ali su onda Jovana Tomić Matora, Ana Korać, Sanja Stanković i David Dragojević hteli da naprave zajedničku fotografiju. Međutim, Koraćeva je imala problem sa bujnim poprsjem, pa je otkrila šta radi sa grudima na svojim fotografijama.

Čekaj da namestim grudi - izjavila je Ana, koja je otkrila male tehnike u poziranju.

Foto: TvPink Printscreen

Bora Santana i Bane nastavili su da šetaju imanjem, pa su ušli i u radio ,,Amnezija" kako bi ovekovečili i mesto gde su radili tokom prethodnih 10 meseci. Kad su završili, Marijana je zamolila Baneta da obriše jednu fotografiju sa Lepim Mićom, jer je prema njenim rečima ispala debela, ali ju je on ubedio da to nije istina.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'