AKTUELNO

Ovo će dugo pamtiti.

Zadrugari su ove noći sa svojim cimerima podelili sve najlepše i najružnije trenutke koji su obeležili njihov boravak u rijalitiju. Eleonora Miljković je naredna ukućanka koja je pričala o ovome, a ona se dotakla sukoba koji je nastao sa Minom Vrbaški zbog Alekse Savića.

Makedonka je priznala da je grize savest jer se posvađala sa Minom, pa je istakla da je to jedan od najružnijih trenutaka u Beloj kući.

Ja ne volim da se svađam. Ovo što se desilo sa Minom i Aleksom. Osećam se grozno, ispala sam budala. Svaka žurka mi je bila lepa, kupanje na bazenu - rekla je Eleonora.

Foto: TvPink Printscreen

Teško mi je palo što nisam dobio poziv za bratom za njegov rođendan. On mi nedostaje svih ovih 10 meseci, a jedan od najlepših jeste kada je moja majka ovde došla. Sukob Marijane i moje mame mi se uopšte nije dopao. Jedan od stresnijih momenata jeste bio taj trenutak sa Lunom kada je bio Sloba tu. Bilo je jezivo. Drago mi je što smo to izgurali zajedno. Što se tiče lepih trenutaka, to je "Zadrugovizija" sa Lunom, pa onda Flamingosi, nastup sa Zoricom - pričao je Savo.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'