AKTUELNO

Imale su detaljan razgovor sa Ognjenom Amidžićem.

Voditelj Ognjen Amidžić je ušao u ''Zadrugu 2'' kako bi sa Sanjom Stanković i Jovanom Tomić Matorom odradio intervju povodom današnje svađe sa blogerkom Lunom Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugarke su se požalile na Lunino ponašanje, pa su komentarisale njen odnos prema Marku Miljkoviću.

Marko i Luna su se svađali, ja sam rekla da je fazon da se svi parovi svađaju, ironično. Ona je tu poludela. Mislila je da smo je namerno provocirale. Rekla sam ja da su oni napolju, svako bi na svoju stranu otišao. Ima ona emocije, ali nečega se ona plaši - rekla je Sanja, a onda se uključila Matora:

Pročitaj više: SADA JE ZVANIČNO KRAJ: Rebeka definitivno stavila TAČKU na ljubav sa Petrućijem, a ove zadrugarke su krive za to! (VIDEO)

Foto: Zadruga - RTV Pink

Delovala mi je iskreno dok je plakala za njim. Daleko od toga da sam ja njoj rekla da treba da odustane od Marka. Čak joj i Savo govori da greši u nekim stvarima. Danas mi je rekla da sam je izdala i da joj je krivo što smo se pomirile. Nije mi jasno. Rekla sam da je ravnodušan da je glumac. Da sam ja videla da moja Sanja glumi, završila bi. On je njoj to rekao. Ja njoj želim dobro, ona je toga svesna. Ne znam što sam danas vikala na nju, jer ona nije htela da me sasluša. Nerviram se pred kraj. Želim joj sreću sa njim napolju, to je to - govorila je Matora.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Jovana Tomić Matora

'