AKTUELNO

Taman su rešile problem, pa je opet nastao haos!

Jovana Tomić Matora ponovo je ušla u sukob sa Lunom Đogani zbog njihovog, kako je Tomićeva rekla, lažnog prijateljstva. Iako su uspele da reše nesuglasice koje su imale, Matora i Luna nisu mogle da prećute, pa su jedna drugoj rekle šta zameraju.

Foto: TvPink Printscreen

Kakve imaš ti veze sa tim što sam ja opet sa Markom? To je moja stvar, kakve to veze ima sa tobom! Ti si rekla da će tebi presesti druženje zbog toga što sam se ja pomirila sa Markom. Ti si uporedila Stanijinu vezu sa mojom, a znaš kakvo mišljenje imaš o njoj - urlala je Luna.
Ti si ta koja menja mišljenje. Šta? Hoćeš da ti se uvlačim u d*pe? Savo sve što je rekao za stolom, ja sve to mislim. Neka se dogovore da li je Luna iskrena - ubacila se Jovana.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam sa Lunom bila dobra i pre "Zadruge 1", a onda se desilo šta se desilo sa Kijom, ali ovde smo imale baš lep odnos, nismo imale nijednu svađu - dodala je Ana Korać.
Mene je Jovana i te kako molila da popričam sa Lunom, zato sam to i uradila - ubacila se Sanja.
Sad se Luna pomirila sa Markom, pa Savo nema mišljenje o tome. Da Luna, pomirila sam se sa tobom zato što si se iskreno pokajala. A ti si svog druga prodala zbog ove veze - odbrusila je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'