AKTUELNO

Blogerka odmah zauzela odbrambeni stav!

Dok su se Luna Đogani i Jovana Tomić Matora svađale, voditelj Milan Milošević upitao ih je kako sada gledaju na njihovo prijateljstvo. Želeo je da iskreno čuje od zadrugarki da li je njihovo druženje lažno, pa je Matora svojom izjavom šokirala sve.

Foto: TvPink Printscreen

Da, evo sad ću da ti objasnim zbog čega. Da li sam ti rekla dok smo širili veš i da imam nešto da ti kažem? Rekla sam Savu da u njemu vidim situaciju kao što je bila i sa mnom. Savo je takav i u odnosu sa Suzanom, jer on ne zna da zameri kao ja. Što se tiče Marka, ja imam svoje mišljenje, ali neću da ga iznesem. Što se tiče njihove veze, tu joj i te kako dajem savete. Uveče kad je bilo izbacivanje, ispričala sam Luni moju priču, da bi ukapirala. Šta želim da kažem? Ne znam kad je Luna bila iskrena više - bila je žustra Jovana.
Ja tebi ništa nisam uradila da bi ti svalila sve na mene. Ti si juče komentarisala moju vezu, ne ja tvoju - odgovorila joj je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Ako ti tvom dečku kažeš da glumiš, šta je problem da i ja to kažem - uzvratila je Jovana.
Pa i ja sam mogla da kažem da vas dve isto tako glumite, mogla sam toliko puta, ali nisam, jer meni to nije normalno da se govori - odbrusila je blogerka.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'