AKTUELNO

Zadrugar je ponovo istakao da on ne želi da ima ništa sa Eleonorom.

Eleonora Miljković je tokom emisije "Pitanja bivših zadrugara" priznala da joj je Mina Vrbaški prenela kako se ona dopada Aleksi Saviću. Zadrugari su odmah osudili Minu kako igra dvostruku igru, a Savić se našao u nebranom grožđu.

Foto: TvPink Printscreen

Mina se sve vreme pravdala zadrugarima kako to nije rekla, a nakon emisije je o svemu ovome porazgovarala sa Ljubom Pantović, Savom Perovićem i Aleksom.

Rekla sam da je rekao da je slatka devojka, ali šta je to. Rekla sam i da ćemo se družiti napolju - pričala je Mina Tomi Paniću, a onda su im se pridružili Ljuba, Sava i Aleksa.
To što vi (Mina i Aleksa) znate u kakvom ste odnosu, ne znači da drugi znaju. Radite stvari koje ne mogu da se progutaju. Ja da sam na mestu tvoje devojke ja bih pljunula i tebe i nju. Ona je "vrdalama". Previše si prisan sa njom. Vas dvoje na žurki, da vas ne poznajem, vaši pogledi - pridikovala je Ljuba Mini i Aleksi, a onda nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

To sam shvatila u poređenju. Aleksa, ti treba da kažeš: "Alo, devojko, šta tebi nije jasno u rečenici da odj*beš." Više će da te cene ako to uradiš. Ona ne prihvata odbijanje, jer je lepa i zgodna, to sam ja videla kada je poredila sebe sa tvojom devojkom - posavetovala je Ljuba Savića.
Ja sam trebao to u startu da sasečem, ali me tada to nije zanimalo. Smaraju me te priče. Ja sam napravio sr*nje. Ja nikakav povod nisam dao toj devojci, ako to tako izgleda, ja ne znam, ništa nisam uradio - pričao je Aleksa.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je Ljuba skrenula pažnju Aleksi da je moguće da mu devojka ne veruje i da ga je čak ostavila, što je on oštro negirao.

Pročitajte još: 'ZATO JA ĆUTIM...' Matora priznala Luni zbog čega ne želi da kaže ŠTA ZAISTA MISLI o njoj (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'