AKTUELNO

Milan Petković napravio pravu buru.

U okviru emisije "Pitanja starih zadrugara" stanari Bele kuće su odgovarali na pitanja bivših cimera, a neka od njih su proizvela nove svađe na velelepnom imanju. Naredno pitanje je postavio Milan Petković Mini Vrbaški.

Naime, bivši zadrugar je svojim pitanjem podsetio Minu na bivšeg dečka Marka Markovića, koji ju je ostavio bez obrazloženja, zbog čega je ona osula paljbu po njemu.

Foto: TvPink Printscreen

Mina, ljubavi moja nesuđena. Kada ćeš prestati da se zaljubljuješ u pogrešne momke. Da li si shvatila da prelep i zgodan ne znači biti pravi muškarac - glasilo je pitanje za Minu.
Shvatila sam da sebe ne poštujem i ne cenim i dozvoljavam sebi da me neko vrti oko prsta. Rekla sam da ću da se promenim maksimalno. Čuću se sa njim. Drago mi je što sam ga videla. Čim Marko dozvoljava da ga Stanija ponižava za stolom, što mu zamera da sa Savom trenira, mislim da je to sramota za Crnogorca. On nije muškarčina, ponaša se kao p*čka. Pošto on sam sebi dozvoljava da ga ona ponižava, ko zna na šta je on spreman - prokomentarisala je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Ne kapiram čemu ovakve reči. Nisam je uvredio da ovako razgovara sa mnom - dodao je Marković.
Ja mogu da p*šam i pljujem po tebi zbog onoga što si mi uradio. Šta kome smeta, mogu da se j*bem sa kim hoću. Da li to menja kakav sam ja čovek prema nekome? - odbrusila mu je Vrbaški.
Mina nije loš čovek, neću to da dovodim u pitanje. Ona isključivo sebi loše radi. Ja ne poznajem ovog momka, može da priča šta hoće. To kakav sam ja muškarac, to je moja stvar, ovo me ne dotiče - nastavio je Marković

Foto: TvPink Printscreen

Našla sam razumevanje za to. Ja volim zaštitnike, Marko je pokazao stav u konfliktima sa Lazarom i Borom, ali se kontroliše. Nije u redu da ga neko proziva što sam ja njemu rekla da poradi na engleskom. Što se tiče komunikacije sa Ljubom, ja to njemu ne zameram. Ljuba je pokušala da ubaci rovce - stala je Stanija u odbranu svog dečka.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: 'BOLELO ME JE TO ŠTO MI JE RADIO U TRUDNOĆI...' Bolna ispovest Dragane Mitar o životu sa Sinišom: Trpela sam, a onda pokušala da NAĐEM BEG (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Mina Vrbaški

#Stanija Dobrojević

'