AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

Zadrugari su bili zaprepašćeni kada su saznali da su Mina Vrbaški i Savo Perović upražnjavali seks pred kamerama u izolaciji u toku žurke koju je za sve organizovao Veliki šef.

S obzirom na to da niko nije očekivao ovakav spoj u Zadruzi, mnogi su želeli da saznaju kako se to dogodilo i šta je prethodilo tome. Sedma sila je u emisiji ,,Pitanja novinara" odmah upitala Minu da obrazloži tu situaciju, a ona je vidno postiđena ispričala sve.

Foto: TvPink Printscreen

Mnogo ranije je bilo tih nekih strasti, nešto se poklopilo. Uspeli smo da sakrijemo nekoliko meseci to, sad kad je bila poslednja žurka, nismo uspeli to. Savo je drugačiji od svih u kući, dobro sam ga upoznala ovde. Jednostavno, taj njegov stav i ponašanje i priča i uvek je bio tu uz mene i tešio me, uvek je tu bila neka emocija. Malo smo prešli tu granicu, uvek sam se pored njega osećala zaštićeno. On je neko ko mi mnogo znači ovde, isto kao i Aleksa. Meni je vreme da se ja uozbiljim, ja se nadam da me mama neće sahraniti kad dođem kući. Mi kad izađemo svako ide na svoju stranu, ja imam svoje planove i nastavka u nečemu što želim da izgradim i da stvorim. Ne bih volela da ga izgubim kao prijatelja - rekla je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Savo je potvrdio sve što je Mina izjavila, ali se odmah ogradio rečima da ne želi nikakvu vezu sa njom, već da se to dogodilo zbog hemija koja među njima traje mesecima.

Između nas postoji čudna hemija koja već 3 - 4 meseca traje. Ja sam se maksimalno trudio da kontrolišem sve to, jer nisam želeo da je degradiram na loš način, jer sam shvatio da to što se dešava je samo hemija i da to nema veze sa nekom emocijom - rekao je Savo.

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Mina Vrbaški

#Savo Perović

'