AKTUELNO

O ovome nikada nije htela da govori!

Zadrugari su strpljivo odgovarali na ,,Pitanja novinara" koja je sedma sila pripremila tako da ih je sve raskrinkala i navela ih da progovore o svojim stvarnim emocijama i osećanjima koje su pokušavali da sakriju jedni od drugih.

Tako je i Nadežda Biljić pre nekoliko dana priznala da je u spoljnom svetu imala seks aferu sa Borom Santanom, a da se to dogodilo odmah posle završetka ,,Zadruge 1". Međutim, on o tome nije želeo da govori, a jedan od novinara ju je upitao da otkrije kako se zbog toga oseća.

Foto: TvPink Printscreen

Kako si se osećala kad si priznala šta si sve imala sa Borom, a on je sve to demantovao i samim tim stavio do znanja da te se stidi? - glasilo je pitanje.
Osećala sam se rasterećeno kad sam to priznala. Ja ne vidim šta ja to loše radim da bi se neko stideo. Zabole me du*e, ako hoćeš iskreno. Meni je bilo lepo sa njim, on se ponašao kao pravi muškarac, nisam to očekivala od njega. Ali, jednostavno, nas dvoje nismo mogli da uspemo, jer sam ja žena sa kojom retko koji muškarac može. On je bio kulturan, pravi prijatelj. Ponašao se prema meni, kao prema ženi, a ne prema nekome koga samo koristi. Činio je da se ne osetim kao da me je samo iskoristio. Koliko mi je pokazao kakav je džentlmen, uveče smo izašli u grad i bili smo zajedno i ujutru je ustao rano iako je imao obaveze, on me je dovezao ispred zgrade televizije Pink i otišao - rekla je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

Ja samo nisam želeo da se priča o takvim stvarima. Nas dvoje se stvarno družimo, zato je meni bilo neprijatno. Ja nikad ne bih priznao, zbog nje! Nisam ni pomislio da se nje stidim, krivo mi je da to neko pomisli. Ona je jedna od retkih devojaka napolju sa kojom se ja čujem. Mi smo se družili dva meseca, ali to nije bilo konstantno - rekao je Bora.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Nadežda Biljić

'